Glazenwasser
Glazenwasser
Sorée Schoonmaak- en Glazenwassers Schilderwerken in
Zwolle
[Terug naar plaats Zwolle]
Sorée Schoonmaak- en Glazenwassers Schilderwerken
Maaslaan 17
8033 DR Zwolle

tel: 06-50240419

Extra informatie

Sorée schoonmaak, glasbewassing en schilderwerk heeft al vijf jaar ervaring in glasbewassing en in schilderwerk   
Over glas kunnen we helder zijn. Het glas hoort streeploos schoon te zijn. 
 
Wij werken met hoog gekwalificeerd materiaal! 
 
Er zijn verschillende manieren voor glasbewassing, we werken met de Tucker Pole/ telescoopbewassing alsmede ladders en hoogwerkers. 
 
Wij doen werk voor winkelpanden, kantoren, praktijken, scholen appartementencomplexen maar ook voor particulieren maken wij ramen schoon. 
 
 
Glasbewassing 
 
Glasbewassing en schoonmaak is de basis van de onderneming. Wat ons bedrijf uniek maakt in deze schoonmaakdienst is dat wij een vaste personeelskern hebben waardoor de klant (bijna) altijd hetzelfde gezicht ziet. Zowel voor de klant als voor onszelf erg plezierig. Naast het reinigen van het glas kunnen wij uiteraard ook al het houtwerk reinigen en kunststof of aluminium of hout kozijnen in de was zetten. Zowel binnen als buiten en zowel voor particulieren als voor scholen, bedrijven en instellingen Sorée Schoonmaak laat al uw ramen spiegelen.  
 
Uiteraard houden wij ons aan de regels van de Arbo-wet. Waarbij glasbewassing geen ladders meer gebruikt mogen worden zetten wij een hoogwerker in of hanteren wij de tucker pole/ telescoopbewassing (zie link). Dit is een technisch hoogstandje waardoor de glazen probleemloos én streeploos gereinigd worden tot wel 15 meter hoogte.