Glazenwasser
Glazenwasser
MB Reiniging in
Wildervank
[Terug naar plaats Wildervank]
MB Reiniging
K.J. de Vriezestraat 69
9648HC Wildervank

tel: 0598-468304

Extra informatie

Glasbewassing    
De wetgeving met betrekking tot het gebruik van ladders is veranderd, het glazenwassersvak heeft de afgelopen tijd veel aandacht gehad op het gebied van veiligheid, duidelijkheid en proffesionaliteit. Even snel de ladder op op een tehoog raam te wassen is er niet meer bij. Daarom hebben wij gezocht naar een goed alternatief, Dit alternatief hebben wij gevonden in het Tucker pole Systeem waardoor wij geheel volgens de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden kunnen werken, met goed opgeleide vakmensen.  
 
MB reiniging heeft zich dan ook gespecialiseerd in het reinigen door middel van telescoopbewassing.  
 
Zonder extra voorzieningen wassen wij uw ramen tot wel 15 meter hoogte vanaf de grond. Standaard nemen wij uiteraard uw kozijnen mee in de bewassing.  
 
Dakgoten  
 
Wij kunnen voor u ook uw dakgoten reinigen, zowel het leeg halen als het reinigen van de houten betimmering hiervan. Zo zitten uw goten niet verstopt en heeft u geen last van overstomende dakgoten.  
 
Algaanslag verwijderen  
 
Algen en kostmossen zetten zich na loop van tijd vast op uw dakpannen, gevels, muuren en bestrating. MB reiniging kan deze algen en mossen voor u op een milieuverantwoorde wijzen verwijderen.  
 
U kunt hiervoor contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte op onze offerte pagina.

Diensten
  • Glazenwassen / Glasbewassing  
  • Telescoopbewassing 
  • onderhoudswerkzaamheden  
  • dakgotenreiningen  
  • tucker poole systeem  
  • verwijderen algaanslag