Glazenwasser
Glazenwasser
Glazenwasser in
Velp
Selecteer een glazenwasser in Velp
[Terug naar provincie Gelderland]Overzicht glazenwassers in Velp

Van Hof Schoonmaak BV
Markweg 1/M
6883JL Velp

Extra informatie:
Welkom bij vanthofschoonmaak.nl de specialist voor uw schoonmaakwerk. Wij zijn gevestigd in Velp onder de rook van Arnhem. Van 't Hof Schoonmaak is een bedrijf dat zich richt op specialistische schoonmaak. Twintig jaar geleden is Van 't Hof Schoonmaak opgericht als glasbewassingsbedrijf. Door in te spelen op de behoeften van .......

glazenwassers in buurt van Velp

Teunissen BV Schoonmaakbedrijf
Leemansweg 76
6827 BX Arnhem

Extra informatie:
De Teunissen Touch, perfect schoongehouden en gereinigde gebouwen. Van buiten een visitekaartje, van binnen aangename, schone en hygiënische ruimtes. Teunissen tekent ervoor, pakt de zaken grondig aan. De Teunissen Touch, schoonmaakonderhoud zoals u het wilt, afgestemd op uw wensen en passend binnen uw budget.
JP Glazenwasserij
P. Calandweg 51/A
6827BJ Arnhem

Extra informatie:
JP’s Cleaningservice te Arnhem is een landelijk bedrijf zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van het schoonmaakonderhoud aan uw gebouw,in het ruimste zin van het woord. Met onze aanpak verlenen wij kwaliteit waardoor u, uw waarde en aanzicht van uw gebouw weet te behouden. Met een georganiseerde samenwerking pakken wij .......
Prima Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf
Karel Doormanstraat 43
6826RC Arnhem

Extra informatie:
Wij zijn een jong bedrijf dat zich richt op dienstverlening met betrekking tot schoonmaak in de breedste zin van het woord. Wij hanteren zeer scherpe tarieven en tegelijkertijd staan kwaliteit en service voorop. Grote of kleine schoonmaakwerkzaamheden, particulieren of bedrijven, alles kunnen wij aan. Of het nu hoog of laag is, niets is ons teveel.
Van Kooten Glasbewassingsbedrijf
Terneuzenstraat 14
6845CK Arnhem
Sermin Glazenwasserij
Rijnstraat 80/A
6811EZ Arnhem
Lewe Schoonmaakbedrijf
Susterenhof 35
6845DC Arnhem


Plaatsen in omgeving van Velp

Arnhem (17 glazenwassers)
Doorwerth (1 glazenwasser)
Driel (1 glazenwasser)
Oosterbeek (2 glazenwassers)
Westervoort (2 glazenwassers)Bent u een glazenwasser uit Velp of elders en wilt u glazenwassers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Velp staat momenteel 1 glazenwasser vermeld.