Glazenwasser
Glazenwasser
JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten in
Veenendaal
[Terug naar plaats Veenendaal]
JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten
Postbus 1401
3900BK Veenendaal

tel: 06-34049532

Extra informatie

Heeft u geen tijd voor het wassen van de ramen van uw kantoor of woning? Wilt u het onderhoud liever uitbesteden? Neem dan contact op met schoonmaakbedrijf JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten. Wij staan voor u klaar als glazenwasser.   
Wij verzorgen uw glasonderhoud tot in de perfectie. Onze glazenwassers zijn vakmensen en leveren de kwaliteit die u van ons verwacht. Met de ladder, emmer en spons bereiken wij elke plek en reinigen wij de beglazing en kozijnen efficiënt en effectief. Goed glasonderhoud is immers een investering in het behoud van de uitstraling en de kwaliteit van uw pand. Vertrouw het regelmatige onderhoud van uw buiten- en binnenbeglazing toe aan de glazenwassers van JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten. 
 
Niet alleen glazenwasser 
 
Bij JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten zijn wij er niet alleen voor het ramen wassen. Want naast ramen wassen doen wij ook schoonmaakwerk, vloeronderhoud en glasrenovatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ons schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Specialiteit
  • glasbewassing  
  • glasrenovatie  
  • schoonmaak  
  • vloeronderhoud