Glazenwasser
Glazenwasser
Power Clean Schoonmaakbedrijf in
Utrecht
[Terug naar plaats Utrecht]
Power Clean Schoonmaakbedrijf
Duke Ellingtonstraat 5
3543GK Utrecht

tel: 06-14672317

Extra informatie

Schoonmaak Powerclean is een professionele, mensgerichte dienstverleningsorganisatie die zich specifiek richt op schoonmaak onderhoud.   
Met een uitgebreid diensten- en productenpakket in deze sector, mag zij vele gerenommeerde organisaties tot haar opdrachtgevers rekenen. 
 
Het geheim schuilt in onze aanpak: klanttevredenheid én kwaliteit zijn onze voortdurende focus. 
 
Schoonmaak Powerclean levert topprestaties doordat zij het beste voor heeft met haar mensen en haalt ook het beste uit hen naar boven. 
 
Onze activiteiten bestaan uit het dagelijks schoonhouden van diverse midden- en klein bedrijven in midden Nederland. Dit zijn dan met name winkels, kantoren, sporthallen en horeca gelegenheden. 
 
Naast de reguliere schoonmaak kunnen wij de volgende dagelijkse of structurele schoonmaak diensten aanbieden: 
 
•TapijtreinigingIncidentele schoonmaak 
•Calamiteitenschoonmaak 
•Brand- en roetschade reiniging 
•Het interieur van boten en plezierjachten  
•Opleveringsschoonmaak (bij oplevering van uw pand) 
•Schoonhouden van kantoren, scholen, winkels, sportcentra, horeca gelegenheden en trappenhuizen 
 
Natuurlijk is de hier bovenstaande lijst niet compleet. Heeft u een schoonmaakproject in gedachten neem dan te allen tijde contact met ons op. 
 
De werkzaamheden die wij uitvoeren worden in samenspraak met u als klant opgesteld in een zeer overzichtelijk werkschema. 
 
De prijs die wij zullen hanteren voor het uitvoeren van deze werkzaamheden zal voldoen aan een goede prijs/kwaliteitverhouding. 
 
Wij staan voor transparante offertes met concurrerende prijzen. 
 
Zo bouwen wij met onze klanten aan langdurige relaties. 
 
De organisatiestructuur van schoonmaakbedrijf powerclean is transparant. Offertes zijn duidelijk, schoonmaakprogramma’s plus frequenties zijn overzichtelijk, afspraken betrouwbaar, doelgerichte en snelle communicatie met korte verbindingslijnen. 
 
Eenvoudige solide organisatie met 3 functieniveaus; directeur-/ uitvoering, project-/ kwaliteitsmanager, voorvrouw / man plus interieurverzorgers. Dus vragen wij van alle medewerkers volledige inzet en flexibiliteit. De prestaties zijn op ieder gewenst moment controleerbaar, zodat wij de opdrachtgevers volledig kunnen informeren over de verrichte werkzaamheden.  
 
Schoonmaakwerkzaamheden in overeenstemming brengen met de wensen van de opdrachtgever, betekent dat we uw wensen eerst zorgvuldig doorpraten en inventariseren. Dit verwoorden wij in een duidelijke offerte met schoonmaakprogramma en uitvoeringsfrequentie, een openheid van zaken die verfrissend anders is in de relatie met onze opdrachtgever. 
 
De zorg voor kwaliteit staat voorop! Met een perfecte werkvoorbereiding en uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden, een heldere communicatie en het werken met goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers, ondersteund met duidelijke en overzichtelijke werkprogramma’s en de daarbij behorende uitvoeringsfrequenties. 
 
De kwaliteit wordt gewaarborgd door de dagelijkse controle uitgevoerd door voorvrouw/man, 1 keer per maand wordt er een controle steekproefsgewijs uitgevoerd op managementniveau. Tevens is er een logboek voor de dagelijkse communicatie na kantoortijd. Dit biedt u de zekerheid dat gemaakte afspraken worden nagekomen.