Glazenwasser
Glazenwasser
DSG & FNS Schoonmaakbedrijf BV in
Tilburg
[Terug naar plaats Tilburg]
DSG & FNS Schoonmaakbedrijf BV
Pallasstraat 36
5048CJ Tilburg

tel: 013-5721676

Extra informatie

F.N.S. Bedrijfsdiensten B.V. is een gespecialiseerd bedrijf dat in maart 2001 is opgericht door de heer G. Dingemans en de heer F. van Caulil.  Het uitgangspunt van dit bedrijf is om een specialisatie op de markt te brengen aanvullend op allerlei schoonmaakonderhoudsdiensten. Deze specialisatie is vooral gericht op tapijt- & meubelreiniging, vloeronderhoud, natuursteenrenovatie & onderhoud, geveltechnieken & onderhoud, waterschade & -overlast en diverse bedrijfsdiensten. Al deze werkzaamheden voldoen aan de huidige wensen op het gebied van schoonmaak en onderhoud. 
Om deze specialisatie goed uit te voeren is zowel kennis van de te behandelen onderdelen als gebruik van de juiste producten nodig. Ook inzet van de juiste apparatuur welke kwalitatief en kwantitatief zo min mogelijk stagnering voor de werkplek met zich mee brengt is erg belangrijk. Hierbij maakt F.N.S. Bedrijfsdiensten B.V. gebruik van o.a. een Truck Mounted (uniek in Nederland) en van speciaal inzetbare machines voor natuursteenrenovatie. Tevens wordt rekening gehouden met het uitbrengen van een advies op de voortgangscontrole van periodiek onderhoud van de behandelde onderdelen. 
 
De medewerkers van F.N.S. Bedrijfsdiensten B.V. leveren continu goed werk af zodat de klant daar zelf geen omkijken naar heeft. Ons personeel is gediplomeerd op het gebied van VCA en vloeronderhoud. Tevens wordt uiteraard rekening gehouden met de gestelde eisen omtrent veiligheid en gezondheid. Het welzijn van onze medewerkers wordt hierbij zeker niet vergeten. 
Om echter tot een goede samenwerking te komen is werklust, professionaliteit en flexibiliteit een "must". Door grote inzet en betrokkenheid tussen onze medewerkers en de klant is het vertrouwen in de schoonmaak in goede handen. Een goede en open communicatie met onze opdrachtgevers is hierbij erg belangrijk. F.N.S. Bedrijfsdiensten B.V. heeft deze korte communicatielijnen hoog in het vaandel heeft staan om de opdrachtgever zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit heeft binnen ons bedrijf immers hoogste prioriteit.

Diensten
  • Impregneren  
  • Polijsten  
  • Slijpen  
  • Water en vuil afstotend maken  
  • Glanslaag herstellen  
 
 
Soorten natuursteen 
Gneis,  
Graniet,  
Hardsteen,  
Leisteen,  
Marmer,  
Travertijn / travertin,  
Ganeis gesteente