Glazenwasser
Glazenwasser
Glazenwasserij W Norder in
Spijkenisse
[Terug naar plaats Spijkenisse]
Glazenwasserij W Norder
Melkwegplein 33
3204AM Spijkenisse

tel: 0181-690905

Extra informatie

Uw glazenwasser uit Spijkenisse schept helderheid   
Glazenwasserij W Norder is een professionele glazenwasser uit Spijkenisse die al jaren tot volle tevredenheid voor zowel particulieren als bedrijven werkt. Mede vanwege deze ervaring is ons team in staat om uitermate snel te schakelen tussen verschillende opdrachten. Glazen wassen is een serieus beroep en vergt professionaliteit en kunde. Niet alle ramen zijn immers hetzelfde en er zijn tal van technieken en materialen die afzonderlijk moeten worden ingezet. Wij wassen al uw ramen tot deze weer kristalhelder zijn en garanderen kwaliteit in alle diensten die wij bieden. Vieze ramen moet u niet verwaarlozen, want dit kan zelfs voor onvoorziene schade zorgen. Wij gebruiken uitsluitend duurzame materialen en garanderen een langdurig resultaat van al onze werkzaamheden. Hebt u een glazenwasser uit Spijkenisse nodig voor uw huis, kantoor of bedrijf? Glazenwasserij W Norder zorgt ervoor dat alles tot in de details wordt geregeld. U hoeft slechts te genieten van het uitzicht.  
 
Onze diensten 
 
Van klein tot groot en van laag tot het gespecialiseerde hogere werk. Wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Bij ons weet u daarbij dat het werk goed en snel gedaan wordt. Wij kunnen alle soorten ramen en glas weer helemaal voor u schoon krijgen. Ons team staat direct voor u klaar met goede raad en doelgerichte daden en werkt snel en effectief. Het beste resultaat en gedegen kwaliteit tegen scherpe prijzen. Uw glazenwasser uit SPIJKENISSE lapt het niet aan zijn laars, maar zorgt ervoor dat iedere opdracht volledig naar de maatstaven en conform de overeenkomsten wordt gerealiseerd. 
 
Ons team 
 
Onze mensen werken vanuit een servicegericht standpunt en stellen alles in het werk om het best mogelijke resultaat te behalen voor uw huis of bedrijf. Daarbij zijn zij vriendelijk en gaan respectvol om met uw eigendom. Zij werken snel, netjes en nauwkeurig. Het enige wat u zult zien van onze werkzaamheden is het gevolg en de kwaliteit die ons team kan waarborgen. Zij kunnen dit waarborgen aangezien zij periodiek opfriscursussen en trainingen volgen die focussen op het gebruik van de nieuwste materialen en het inzetten van de laatste en meest doeltreffende technieken.