Glazenwasser
Glazenwasser
Schoon 4U Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf in
Soest
[Terug naar plaats Soest]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glazenwassers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glazenwassersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Schoon 4U Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf
Ir Menkolaan 65
3761XK Soest

tel: 06-39576248

Extra informatie

Wij zijn er voor al uw schoonmaak wensen van klein tot groot. Met name zijn wij gespecialiseerd in glas bewassing en reiniging van particuliere woningen en zakelijke panden. We zijn werkzaam in de gehele provincie Utrecht en bij grotere klussen ook daarbuiten.   
We staan voor kwaliteit, integriteit en professionaliteit tegen een marktconforme prijs. De wens van onze klanten staat centraal. U bepaalt waar en wanneer, en wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel.  
 
Wij geven u graag garantie op de kwaliteit van onze diensten.  
 
Niet tevreden met uw huidige dienstverlener?  
 
Wij zorgen dat u weer tevreden wordt!.  
 
De volgende diensten kunnen wij u aanbieden: 
 
•Professionele glas bewassing d.m.v. osmose 
•Reinigen van woonhuizen en villa's  
•Reinigen van bedrijfspanden 
•Regulier persoonlijke huishoudelijke hulp 
•Reinigen van trappenhuizen e.d. 
•Schoon opleveren van woonhuizen en bedrijfspanden 
•Anti spin behandeling (biologisch, nu 10% korting) 
 
Specifiek: 
 
•Houtwerk reinigen 
•Dakgoten reinigen 
•Dakkapel(en) reinigen 
•Zonnepanelen reinigen (met Osmose) 
•Terras en gevel reiniging 
 
SCHOON 4U is een professioneel schoonmaak- en glazenwasserij bedrijf dat is opgericht door Nico Tempelaars. Nico is 45 jaar en heeft in 2010 een carrière switch gemaakt. Hij wil graag iets toevoegen in de schoonmaak- en glazenwasserij branche. Als input voor zijn ondernemersplan heeft hij meerdere bedrijven en potentiële klanten benaderd en geïnterviewd.  
 
Hij zegt hier het volgende over: ' De schoonmaak- en glazenwasserij branche is een redelijk concurrerende bedrijfstak. Er is veel concurrentie en de marges staan vaak onder druk. De klant wil toch graag een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat klanten naast de kwaliteit en goede prijs behoefte hebben aan flexibiliteit (de klant kan zelf bepalen wanneer hij/zij afneemt.), integriteit (de klant wil het vertrouwen hebben dat hun object in goede handen is tijdens de schoonmaak/glas bewassing)en professionaliteit (kom je afspraken na en doe wat je zegt.).  
 
Luister naar de klant en doe er je voordeel mee.. Dit zijn naar mijn mening belangrijke ingrediënten voor een duurzame klant relatie en succesvolle onderneming.' 
 
Wij hopen u graag te verwelkomen als nieuwe klant. En als u al klant bent dan is ons motto om u tevreden te houden!