Glazenwasser
Glazenwasser
Kofi Dienstverlening in
Schijndel
[Terug naar plaats Schijndel]
Kofi Dienstverlening
Verdistraat 18
5481LV Schijndel

tel: 06 28557540

Extra informatie

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare glazenwasser, dan bent u bij KoFi dienstverlening aan het juiste adres. Wij zijn actief in de regio Noord-Brabant. We zijn voornamelijk werkzaam in Schijndel, Veghel, Uden, Tilburg, ‘s Hertogenbosch en Eindhoven. Via een persoonlijk gesprek op locatie worden de wensen van de klant doorgenomen. De uitkomst is een persoonlijk op maat gemaakt onderhoudsplan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.   
Glasbewassing 
 
Als u zonder omkijken uw ramen schoon wilt houden bent u bij Kofi dienstverlening aan het juiste adres. Wij zijn actief in de regio Noord-Brabant. Via een persoonlijk gesprek op locatie worden de wensen van de klant doorgenomen. De uitkomst is een persoonlijk op maat gemaakt onderhoudsplan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. U heeft vervolgens de mogelijkheid om het onderhoudsplan per periode te boeken. Het boeken gaat eenvoudig via de telefoon of via het contact formulier op onze website. 
 
Bij Kofi dienstverlening heeft u ook de mogelijkheid om het uzelf gemakkelijker te maken. Om het makkelijker te maken voor u hebben we drie pakketten samen gesteld waar u een keuze uit kunt maken. Het gekozen pakket wordt vervolgens op uw onderhoudsplan afgestemd.