Glazenwasser
Glazenwasser
Vitréus Glas- en Gevelreiniging in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]
Vitréus Glas- en Gevelreiniging
Ommoordsehof 17
3056JR Rotterdam

tel: 010-4567020

Extra informatie

Het bedrijf Vitréus reiniging    
Onze naam laat duidelijk zien dat we thuis zijn in de reiniging. De specialiteit van Vitréus is verdeeld in twee hoofdgroepen; Glazenwassen en Gevelreinigen. De naam Vitréus is een woord uit het latijn. Deze is gekozen omdat de betekenis 'glashelder' is.  
 
Hoewel u wellicht als eerste denkt aan het wassen van een raam is de achterliggende gedacht toch net even anders. Vitréus wil namelijk 'glashelder' zijn in haar offerte maar ook in de uitvoering van haar werkzaamheden. Vitréus voert haar werkzaamheden uit 'zoals u het zelf ook gedaan zou hebben'. Vitréus reiniging is een tamelijk jong bedrijf dat al vanaf 1996 bestaat maar is door een nieuwe samenwerking in 2002 onder de huidige naam is verder gegaan. Vitréus is van oorsprong een glazenwassersbedrijf maar heeft sinds haar nieuwe samenstelling in 2002 een grote uitbreiding gemaakt met gevelreiniging.  
 
Hoewel het twee verschillende takken van dienst zijn, is het een ideale samenstelling. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het probleem van 'verweerde ramen'. Doordat Vitréus reiniging veel ervaring en kennis heeft van geveltechniek kunnen wij u precies vertellen wat eraan het probleem 'verweerde ramen' gedaan kan worden maar ook wat de oorzaak ervan is en hoe deze weggenomen kan worden.  
 
Heeft u RVS geveldelen aan uw kantoorpand? Dan moet u frequent onderhoud plegen aan dit materiaal. Vitréus heeft de kennis en middelen in huis om het juiste reinigingstechniek en de juiste bescherming toe te passen. Met een frequent onderhoudsprogramma blijft het materiaal in topconditie.  
 
VCA en veiligheid  
 
Veiligheid en gezondheid bij de arbeid is in onze-snel evoluerende-samenleving van erg groot belang. De bekommernis voor méér veiligheid en gezondheid op de werkplaats is vandaag niet enkel de zorg van de werknemers en werkgevers maar ook van de opdrachtgever! De wet is duidelijk en legt bijzonder strenge voorschriften op. Om deze reden is veiligheid tijdens de uitvoering absoluut prioritair binnen Vitréus en is het onze intentie ten allen tijde professionaliteit en veiligheid te garanderen. Met deze bedrijfsfilosofie wassen wij ruiten, omlijstingen, gevelpanelen, etc. in industriële gebouwen, kantoren en bedrijven, verzorgingsinstellingen, banken, KMO's, winkels en winkelketens. Voor grote projecten wordt een studie aangemaakt die in het dossier opgenomen wordt. Weer staat veiligheid hierbij centraal. Met een door ons gemaakte en gedocumenteerde risico-analyse kunnen de gevaren correct ingeschat worden en ongevallen vermeden.

Diensten
  • Glas reiniging 
  • Gevel reiniging 
  • Afdichting 
  • Maatwerk reiniging 
  • Advies