Glazenwasser
Glazenwasser
Van Elten Glazenwasserij in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glazenwassers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glazenwassersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Van Elten Glazenwasserij
Schammenkamp 100
3085GT Rotterdam

tel: 010-4602149

Extra informatie

Wij zijn een jong en dynamisch glas- en gevelreinigingsbedrijf. Glazenwasserij van Elten B.V. levert kwaliteit als het gaat om ramen zemen, gevelbehandeling en graffiti verwijdering. Ons bedrijf staat voor kwaliteit, flexibiliteit en service. Hierdoor kunnen wij inspringen op uw wensen.    
In overleg met u maken wij planningen en werkbonnen. Wij kunnen van alles voor u betekenen, we werken met ladders, glas telescoopbewassing, hoogwerkers, hoge druk reinigers en uiteraard gediplomeerde mensen. Onze medewerkers bezitten VCA* en SVS glazenwasser diploma. Dus de kwaliteit is gewaarborgd, "... Als het echt schoon moet zijn".  
 
Voor al Uw wensen maken wij een passende offerte voor Uw bedrijf. 
 
Een baan met uitzicht 
 
Glazenwassen. Een prachtvak. Je hebt veel vrijheid én bent de hele dag buiten. Maar behalve dat glazenwasser zijn een mooi beroep is, komt er een hoop bij kijken. 
 
Met het bedrijf behalen we het VCA* en NEN 4400-1 certificaten, zijn druk bezig met Code Verantwoordelijk Marktgedrag, RIE - Risico Inventarisatie & Evaluatie, OSB Keurmerk. Binnen ons bedrijf krijgen onze medewerkers een basisvakopleiding glazenwassen, leren veilig werken op hoogte en halen hun VCA*. Alles om vakmanschap, kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid, millieubewust en goede service te waarborgen.