Glazenwasser
Glazenwasser
Maasbach Glas en Gevelreiniging in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]
Maasbach Glas en Gevelreiniging
Zernikeplaats 244
3068ZR Rotterdam

tel: 010 2600004

Extra informatie

Wij zijn een specialist in ons vakgebied en richten ons op het zakelijke segment.   
Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis hebben wij de beschikking over verschillende technieken. Doordat wij de oude technieken beheersen en dit combineren met de nieuwste apparatuur, kunnen wij u de beste service bieden. Wij blijven continu investeren in apparatuur, zodat wij hier altijd direct de beschikking over hebben.  
 
De mensen, waar wij mee samen werken, hebben een professionele instelling. Zij zijn dus ook van onbesproken gedrag en in het bezit van de benodigde papieren waaronder een VCA-diploma. Zij zijn  
het visitekaartje van ons bedrijf. Wij hebben een goed netwerk opgebouwd, dat bewezen heeft aan  
deze eisen te kunnen voldoen.  
 
Wij werken volledig volgens de Arbo norm en onze producten voldoen aan alle E.E.G. milieu- & verpakkingseisen. Onze materialen en apparatuur worden jaarlijks onderhouden en gekeurd. 
 
In de afgelopen 14 jaar hebben wij een goede naam opgebouwd met tevreden klanten waar wij bijzonder trots op zijn. Bij referenties kunt u zien, dat zowel grote als minder grote bedrijven tot onze klantenkring behoren.  
 
Natuurlijk kunt u via onze contactgegevens meer informatie verkrijgen of een geheel vrijblijvende prijsopgave aanvragen. Bel of mail ons voor terugkerende, eenmalige of spoedopdrachten. Wij maken graag tijd voor u om uw wensen te bespreken.