Glazenwasser
Glazenwasser
Coli Glazenwasserij in
Rijswijk
[Terug naar plaats Rijswijk]
Coli Glazenwasserij
Geestbrugkade 3
2281 CT Rijswijk

tel: 070-3852068

Extra informatie

Wij hebben in ruim 20 jaar een reputatie opgebouwd in de dienstverlening. Na begonnen te zijn in de glasbewassing hebben wij ons ook gespecialiseerd in diverse richtingen van deze dienstverlening. Bij "Service" geven wij u meer informatie over de werkzaamheden uit ons dienstenpakket. Deze diensten zijn ontwikkeld om uw drukke bestaan te ontlasten.   
Wij nemen zorg uit handen. 
 
De schoonmaak van kantoorgebouwen e.d. is meestal meer een last dan een lust voor degene die hierover beslissingen moet nemen; dit geldt zeker ook voor de glasbewassing. Wanneer alle werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd is er niks aan de hand. Maar bent U eigenlijk wel tevreden over de glazenwasser? Of kan het misschien goedkoper? Wij komen graag een keer langs voor een vrijblijvende offerte. 
 
Service, kwaliteit en vakmanschap. 
 
Vanzelfsprekend bieden wij optimale service, onze jarenlange ervaring verzekert u van een uitstekend resultaat. Uw wensen worden gehoord en oplossingen hiervoor in de opdracht verwerkt.  
Kwalitieit staat bij ons voorop. Al onze projecten worden op een juiste afwerking gecontroleerd, eventuele op- of aanmerkingen worden door ons zeer zorgvuldig benaderd. 
Wij verzekeren u bij al onze projecten de inzet van vakkundig personeel. Zo geldt bijvoorbeeld voor glasbewassing dat wij ook de kozijnen niet vergeten. Deze werkzaamheden worden comform het document gevelonderhoud uitgevoerd.  
 
Service en diensten 
 
- Glasbewassing (binnen en/of buiten)  
- Reinigen van dakgoten, reklameborden etc. 
- Liftschachtreiniging 
- Schoonmaakwerkzaamheden 
 
Of het nu gaat om wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse opdrachten, samen met U kunnen wij een compleet dienstenpakket samenstellen.  
Zo nemen wij u veel werk uit handen. 
Heeft u een schoonmaakbedrijf of bent u beheerder/eigenaar van gebouwen en heeft u projecten in Den Haag en omgeving, waarvoor u een schoonmaker of glazenwasser zoekt, staan wij ook tot uw beschikking. 
 
Liftschachtreiniging 
 
Wij hebben ons dienstenpakket uitgebreid met liftschachtreiniging.  
Hiervoor zijn wij gecertificeerd door het Nederlands liftinstituut. Het reinigen van (glazen-)liftschachten is een specialistisch werk en wordt door ons op een zeer deskundige wijze uitgevoerd.  
Wij zorgen voor een regelmatige controle van de liftschacht(en), bijvoorbeeld op vervanging van lampen of het verwijderen van vuil en/of water uit de liftput.  
Met deze aanvulling hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.  
 
Opdrachtgevers 
 
Onder onze opdrachtgevers bevinden zich o.a. beheerders van gebouwen, VvE's en woningcorporaties. 
Met nieuwe opdrachtgevers komen wij graag nog in contact.  
Ook voor onderaanneming en subcontracting staan wij open. 
 
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.