Glazenwasser
Glazenwasser
Glazenwasser in
Oirschot
Selecteer een glazenwasser in Oirschot
[Terug naar provincie Noord-Brabant]


glazenwassers in buurt van Oirschot

Commit Schoonmaakdienstverlening BV
Esp 236
5633AC Eindhoven

Extra informatie:
Een schone werkomgeving is een essentieel element voor prettig werken. Commit verzorgt het schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen, gezondheidscentra en trappenhallen. Voor onze klanten regelen wij, indien gewenst, de hygiënische dienstverlening, glasbewassing en alle vormen van periodiek onderhoud. Door onze ruime ervaring kunnen we .......
J J G Oomis Glazenwassers
Zandhovenstraat 9
5628RM Eindhoven
Schoonmaakbedrijf Anja
Dwarsstraat 4
5666BD Geldrop

Extra informatie:
Schoonmaak- en Glaswasbedrijf Anja. VVE: bewoners kunnen kiezen uit schoonmaakmenu. Welzijn en gezondheidszorg: modern materieel voor moeilijk bereikbare plaatsen. Hotels: hetzelfde team in hetzelfde hotel. Scholen: aangepast schoonmaakmenu. Banken: vaste teams. Aannemers: maatwerkoplossing per project. Rioolreiniging: 24-uurs service.
Glazenwasserij Van der Heijden
Toulousehof 5
5627GN Eindhoven

Extra informatie:
In 2007 is glazenwasserij van der Heijden opgericht door Joris van der Heijden. Wij zijn gevestigd in de achtse barrier te Eindhoven. Wij zijn werkzaam voor o.a bedrijven, vereniging van eigenaren, scholen en particulieren. Glazenwasserij van der Heijden is een echt glazenwasbedrijf. Onze diensten bestaan vooral uit glasbewassing voor de binnen- .......
Always Clean vof
Roostenlaan 100/D
5644GH Eindhoven

Extra informatie:
Wij zijn representatieve én betrouwbare glazenwasser(s). Wij reinigen ramen, trespa, kozijnen, spanten, dakgoten, zonwering, etc. Eigenlijk reinigen wij alles, of het nu met een steiger, ladder of hoogwerker is. Ook doen wij aan Osmose-reiniging, een eenmalige schoonmaak of een opleveringsschoonmaak. Wij werken voor particulieren en voor bedrijven.


Plaatsen in omgeving van Oirschot

Best (1 glazenwasser)Bent u een glazenwasser uit Oirschot of elders en wilt u glazenwassers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oirschot staat momenteel 1 glazenwasser vermeld.