Glazenwasser
Glazenwasser
Prebo Glazenwasserij in
Oegstgeest
[Terug naar plaats Oegstgeest]
Prebo Glazenwasserij
H P Berlagelaan 5
2343EW Oegstgeest

tel: 06-28833834

Extra informatie

Schoonmaakbedrijf Glazenwasserij Prebo is opgericht in 1980. In de beginfase hielden wij ons voornamelijk bezig met het verrichten   van glazenwasserswerkzaamheden.  
 
In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat gespe- 
cialiseerd is in alle soorten dienstverlening voor Verenigingen van Eigenaren. Momenteel voeren wij onze werkzaamheden uit voor ongeveer 45 VVE's en enkele bedrijven en gemeenten. 
 
Aangezien wij ons bedrijf in verband met de kwaliteit kleinschalig  
willen houden, beperken wij ons werkgebied tot een straal van  
ongeveer 30 kilometer rond Leiden (Zuid-Holland). 
 
Het behoeft geen betoog dat een modern schoonmaakbedrijf werkt met geavanceerd materieel. Op dat punt worden de nieuwste tech- 
nologische ontwikkelingen gevolgd. Maar even zo belangrijk zijn de reinigingsproducten. Er wordt vrijwel uitsluitend met milieu- 
vriendelijke kwaliteitsproducten gewerkt. 
 
Onze medewerkers 
 
Op dit moment werken wij met 4 fulltime en ongeveer 8 parttime medewerkers. Door te zorgen voor goede werkomstandigheden, scholing en een goede salariëring zijn wij in staat onze mede- 
werkers langdurig aan ons te binden. Dit geeft een stuk continuïteit dat bijdraagt aan de kwaliteit die wij nastreven. Hierdoor zijn wij in staat om op ieder project een vaste medewerker te hebben. Ook maken wij meerdere medewerkers bekend met een project, zodat bij eventuele ziekte of vakantie geen problemen bij de vervanging ontstaan. 
 
Werkprogramma 
 
Samen met de opdrachtgever wordt gedurende de eerste maand dat een project wordt schoongemaakt, precies nagegaan of de werkzaamheden overeenstemmen met het eisenpakket, als gesteld in de opdracht. Prebo stelt zonodig bij en stemt de werkzaamheden eventueel af op de wensen, die in tweede instantie worden geuit door de opdrachtgever.  
Er wordt een werkschema gemaakt. Op dit schema zullen per dag alle uitgevoerde werkzaamheden worden genoteerd. Op dit schema kunnen alle bewoners zien wanneer de verschillende werkzaamheden zijn uitgevoerd. 
 
Schoonmaakonderhoud 
 
-Alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden 
-Onderhoud natuursteen vloeren  
 
Glasbewassing 
 
Afhankelijk van de situatie en hoogte van het project zullen  
wij kiezen voor een van de volgende werkmethodes: 
 
-ladder 
-telescoopwassysteem 
-hoogwerker 
 
Ongeacht de grootte van het te onderhouden object zorgen onze glazenwassers ervoor dat u helder zicht op de buitenwereld houdt.  
Voor glasbewassing maken wij gebruik van eigen materieel of van aanwezige glazenwasserinstallaties. Uiteraard altijd volgende de wettelijke voorschriften 
 
Kleine huismeesterstaken  
 
Omdat voor onderstaande werkzaamheden een "vakman" vaak overgekwalificeerd en dus onnodig duur is, kunnen wij onder- 
staande taken net zo goed, maar wel goedkoper uitvoeren. 
 
-Vervangen lampen 
-Buiten en binnen zetten vuilcontainers 
-Binnenschilderwerk 
-Verwijderen onkruid rondom gebouw 
-Dakgoten schoonmaken  
-Diverse andere taken