Glazenwasser
Glazenwasser
H & F Glazenwasserij in
Oegstgeest
[Terug naar plaats Oegstgeest]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glazenwassers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glazenwassersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
H & F Glazenwasserij
Haaswijklaan 506
2343PW Oegstgeest

tel: 06-55538590

Extra informatie

Glazenwasserij H&F staat al ruim 10 jaar voor u klaar in de Duin & Bollenstreek en Leiden en omgeving. Wij zijn thuis in alle soorten schoonmaakwerk en werken zowel voor particulieren als bedrijven en VVE.   
GLASBEWASSING  
 
Wij doen glasbewassing vanaf begaande grond tot 15 meter hoogte. Zowel met telescoop als met de ladder. Voor de telescoop gebruiken wij speciaal water; het zogeheten ‘osmose water’. Dat wil zeggen dat het water geen mineralen en kalk bevat zodat u gegarandeerd schone en streeploze ramen heeft. Het osmose water is ook milieuvriendelijk omdat er geen chemische toevoegingen aan te pas zijn gekomen. Bij ons staat het milieu namelijk hoog in het vaandel. Ook werken wij nog op traditionele wijze met ladder emmer spons en zeem.