Glazenwasser
Glazenwasser
Nesu BV Schoonmaakbedrijf in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]
Nesu BV Schoonmaakbedrijf
Kerkenbos 1018/E
6546BA Nijmegen

tel: 024-3558938

Extra informatie

nesu bv is zo'n 40 jaar geleden opgericht en heeft momenteel rond de 40 medewerkers in dienst, die worden aangestuurd vanuit ons kantoor op bedrijventerrein Kerkenbos te Nijmegen.   
Wij onderscheiden ons door representatief, vakkundig personeel en hebben mede door hun inzet in de loop der jaren een vast klantenbestand opgebouwd variërend van kleine kantoorpanden tot de grotere schoolgebouwen en winkelcentra in de regio, en alles daar tussenin. 
 
Onder de rubriek "SPECIALITEITEN" laten wij zien wat onze sterke punten zijn. 
Vanzelfsprekend staat MVO bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij zorgen voor een goede, veilige werkplek voor ons personeel dat met moderne, ergonomische materialen het werk kan uitvoeren. 
 
Het milieu proberen wij zoveel mogelijk te ontzien door gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en het toepassen van nieuwe technieken. Denk daarbij aan microvezeltechnieken en telescoopglasbewassing met gedemineraliseerd water. 
 
Ook het beperken van ons werkgebied staat eigenlijk in het teken van MVO. Op deze manier kunnen we niet alleen snel reageren in geval van calamiteiten, maar beperken we ook het aantal onnodig gemaakte kilometers. Beter voor het milieu.