Glazenwasser
Glazenwasser
Kwick Glazenwasser in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glazenwassers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glazenwassersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy

Esdoornplein 14
6522HM Nijmegen

tel: 024-3601355

Extra informatie

KWICK Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf   
Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf Kwick is een familiebedrijf dat al sinds 1974 bestaat. In die jaren hebben wij een grote en uiteenlopende klantenkring opgebouwd. Wij staan voor vakmanschap, betrouwbaarheid, stiptheid en een goede service. 
 
Onze werkzaamheden omvatten: ramen wassen, dakgoten schoonmaken, reinigen van trespa, schoonmaken van bedrijfs- en privépanden, onderhoud vloeren en advisering, begeleiding, planning bij schoonmaakwerkzaamheden. U kunt ook bij ons terecht voor lansbewassing met osmose-water voor hoogtes die niet bereikbaar zijn met een ladder. 
 
Wij hanteren scherpe prijzen en komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Ook kunnen wij uiteraard geheel vrijblijvend een offerte uitbrengen voor uiteenlopende werkzaamheden.