Glazenwasser
Glazenwasser
Van der Wielen Schoonmaakservice in
Naaldwijk
[Terug naar plaats Naaldwijk]
Van der Wielen Schoonmaakservice
Goudenregen 5
2671 PG Naaldwijk

tel: 06-41967504

Extra informatie

De perfecte service   
Onze diensten zijn voornamelijk gericht op schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging.  
 
Uiteraard kunnen wij meerdere diensten leveren. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke wensen kenbaar te maken.  
Wij zullen zorgdragen voor een passende oplossing!  
 
Bij elke opdracht worden de wensen van de klant goed besproken. Wij dragen zorg voor een goed en regelmatig contact met onze opdrachtgevers en medewerkers. Het niveau en de kwaliteit van onze diensten willen wij graag op peil houden. 
 
Wij gaan voor langdurige relaties met tevreden opdrachtgevers. Iedere dag willen wij topprestaties leveren, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid de leidende factoren zijn. Door onze ruime praktijkervaring staan wij voor kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid. 
 
Glazenwasserij 
 
Wij wassen ramen op bijna elke gewenste hoogte. 
 
Door middel van ladders (tot 7,5 meter) en hoogwerkers is het wassen van ramen op hoogte geen probleem. 
 
De voorzieningen rondom het gebouw moeten het echter wel mogelijk maken dat de glazenwasser het gebouw met een ladder of hoogwerker kan bereiken. Onze vakkundige medewerkers kunnen voor u bekijken of deze mogelijkheid bij u aanwezig is. 
 
Doormiddel van telescoopglasbewassing wordt het oppervlak met een telescoop geborsteld en nagespoeld onder een druk van 10 bar. Zo lossen alle mogelijke vervuilingen op en droogt het betreffende oppervlak streep- en vlekkeloos schoon op. Oppervlaktes tot maar liefst 15 meter hoogte kunnen moeiteloos vanaf de grond gewassen en gereinigd worden. 
 
Wij beschikken over goedgekeurde materialen. Bovendien zijn onze glazenwassers gediplomeerd. 
Dit waarborgt de kwaliteit, veiligheid en vakkundigheid van onze diensten.