Glazenwasser
Glazenwasser
Proper Glas en Gevelreiniging in
Lelystad
[Terug naar plaats Lelystad]
Proper Glas en Gevelreiniging
Noordersluisweg 58
8243PR Lelystad

tel: 0320-258500

Extra informatie

Welkom bij Proper Groep Lelystad....   
100% service al 20 jaar ! 
 
....ruim twee decenia verzorgen wij de meest uiteenlopende diensten voor onze klanten. Van oorsprong een glazenwasserij die uitgegroeid is tot een (specialistische) totaalleverancier op facilitair gebied. 
 
Onze sterke punten 
 
> persoonlijk kontakt 
> directe en korte lijnen 
> no nonsense beleid  
> vakgeschoolde en representatieve medewerkers 
> professionaliteit en kwaliteit 
> alles, van begin tot eind, tot in de puntjes geregeld 
 
....tsja, dat heeft u zeker vaker gehoord !? 
 
Nee hoor, u bent zeker niet van gisteren ! Wij weten wat u denkt en weten wat uw ervaringen uit het verleden zijn. U bent niet de enige. 
 
Bij ons zijn dit echter geen snelle en mooie verkoop- of kletspraatjes. Echter ook geen loze beloften. Wij garanderen dit. Simpel omdat wij dat kunnen ! 
 
Kortom ; een professioneel, gecertificeerd, ervaren en dynamische dienstverlener met een zuivere visie en een hoge mate van dienstbaarheid tegen scherpe en dus acceptabele prijzen. 
 
Nieuwsgierig ? Meer weten ? Aarzel niet en neem direct kontakt op. 
 
Een passende, en vrijblijvende afspraak is immers zo gemaakt ...... 
 
 
Glazenwassen 
 
Het lijkt zo eenvoudig, schoon is schoon. Insiders weten echter beter ! 
 
Als professioneel glazenwasbedrijf komen onze medewerkers op alle soorten van gebouwen. Van klein tot groot en van laagbouw tot en met het gespecialiseerde hogere werk. Ieder gebouw is anders en heeft zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen met daarbij de strakke arbo en regelgeving. 
 
Vakkundig geschoold 
 
De regelgeving vereist vakbekwaamheid en diploma's van uitvoerende collega's. In de praktijk betekent dit dat de glazenwasser weer naar school gaat en daarbij diploma’s dient te behalen op vak-en veiligheidstechnisch gebied. 
 
Een goede zaak, immers door vakgeschoolde medewerkers in te zetten, voortdurend hun kennis en kwaliteit “up to date” te houden heeft Proper Groep Lelystad de beschikking over een team van vakkundige medewerkers die op ieder werk kunnen worden ingezet. 
 
Garantie 
 
Een betere garantie voor goed en grondig werk, tezamen met een constante kwaliteit kan een opdrachtgever zich nauwelijks wensen. 
 
... Kortom, glazenwassen is een vak !