Glazenwasser
Glazenwasser
Oudenburgh Schoon in
Leiden
[Terug naar plaats Leiden]
Oudenburgh Schoon
Rijndijk 160
2331AK Leiden

tel: 06-47004538

Extra informatie

Wat doen wij?   
Wij wassen elke maand bij heel veel woningen de ramen. Hiervoor gebruiken we puur Osmosewater. Dan blijven ze namelijk langer schoon. Ook iets voor u? 
 
Uw gemak 
 
Met Oudenburgh Schoon heeft u zelf geen omkijken meer naar uw ramen en betalen gaat heel eenvoudig via een bankoverschrijving. 
 
Waarom Oudenburgh? 
 
Al sinds 2006 een degelijk Leids bedrijf met goed werk voor een eerlijke prijs. Bent u niet tevreden..? Dan wassen we gratis opnieuw! 
 
Schoonmaakdiensten 
 
Ook VVE's en bedrijven zijn voor projectschoonmaak bij ons aan het goede adres. 
 
Oudenburgh Schoon 
 
Oudenburgh Schoon is gevestigd in Leiden en sinds de oprichting actief in de glasbewassings- en schoonmaakbranche. Sindsdien is dit eenmansbedrijf onder het motto "zichtbaar schoner" uitgegroeid tot een flexibele no nonsense familieonderneming. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in telescopische glasbewassing (tot 15 meter hoog) en schoonmaakwerkzaamheden op projectbasis voor bedrijven, instellingen en Verenigingen van Eigenaren. Wij onderscheiden ons door een serieuze, eerlijke en betrouwbare aanpak. 100% tevreden klanten, daar doen we het voor! 
 
Spreekt dit u aan, neem dan gerust contact met mij op voor een nadere kennismaking of offerte. 
 
 
TeleWash: moderne glasbewassing - zichtbaar schoner 
 
Waar mogelijk maken wij gebruik van het moderne TeleWash systeem. Deze installatie bestaat uit een lange uitschuifsteel met borstel aan een slang waarmee puur osmosewater spuit. Het grote voordeel is dat er bij gebruik van dit systeem geen "film" op het glasoppervlak achterblijft zoals bij traditioneel zemen (door toevoeging van reinigingsmiddelen) het geval is. Het TeleWash Systeem daarentegen maakt gebruik van puur, gedemineraliseerd water waardoor uw ramen veel langer schoon blijven. U kunt dit goed zien tijdens een regenbui, de druppels "glijden" a.h.w. van het glasoppervlak. 
 
◾Doorgaans geen ladder nodig, dus geen beschadigingen aan uw gevel. 
◾Regen tijdens de werkzaamheden heeft geen invloed op het eindresultaat. 
◾Doordat al het vuil en stof wordt weggespoeld, worden (en blijven) uw ramen uiteindelijk veel schoner dan d.m.v. traditioneel zemen mogelijk is. 
◾Het glasoppervlak droogt streeploos en strak op zonder dat het drooggetrokken wordt. 
 
 
Wasfrequentie 
 
Het telewashsysteem werkt volgens het principe: schoon maken - schoon houden. Hierdoor is deze wijze van glasreiniging eigenlijk alleen geschikt voor regelmatige maandelijkse bewassing*. Met name vogeluitwerpselen kunnen na enige tijd zeer hardnekkig op het glasoppervlak hechten en zijn dan met het TeleWash-systeem lastig te verwijderen. Na de start van onze glasbewassing dient u er rekening mee te houden dat pas na 2 à 3 wasbeurten het optimale resultaat bereikt wordt, zeker indien de ramen langere tijd niet gezeemd zijn. (*Bij een normale frequentie wassen wij uw ramen 1 keer per maand. In de praktijk echter zal de periode tussen twee wasbeurten onder invloed van bijvoorbeeld weersinvloeden, vakanties etc. kunnen varieren tussen de 4 en 6 weken). 
 
Deelbewassing en bovenwoningen 
 
Het TeleWash-systeem is bij uitstek geschikt voor hoger gelegen ramen, maar er vallen uiteraard onvermijdelijk spetters op onderliggende ramen; houdt u hier rekening mee als u bijvoorbeeld maar een deel van uw ruiten door ons laat wassen. Indien u benedenburen heeft is het raadzaam dat u i.v.m. de vallende waterspetters met hen overlegt dat wij voortaan m.b.v. TeleWash apparatuur uw ramen reinigen.