Glazenwasser
Glazenwasser
Niels Oudshoorn.nl in
Leiden
[Terug naar plaats Leiden]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glazenwassers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glazenwassersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Niels Oudshoorn.nl
De Bleek 2
2312LP Leiden

tel: 06-13289406

Extra informatie

Glasbewassing en Schoonmaak in Leiden e.o.   
Halverwege 2011 opgericht en nu al bedienen wij veel klanten op de particuliere en zakelijke markt. Met een enthousiast en vakbekwaam team werken wij iedere dag in de gehele regio Leiden waaronder Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, maar ook in Voorhout, Lisse, Noordwijk en Roelofarendsveen hebben wij klanten. 
 
Particulieren 
 
Wij verzorgen voor veel klanten op de particuliere markt de glasbewassing en doen dit in de meeste gevallen met het Telewash-Systeem. Door gebruik van dit innovatieve systeem wassen wij de kozijnen in 1 moeite mee, wel zo fijn.. 
 
Glasbewassing voor bedrijven 
 
Bedrijven 
 
Een schone werkplek creëert rust voor uw werknemers en is een uitstekend visitekaartje voor uw klanten. Wij verzorgen de schoonmaak van zowel de binnen- als buitenzijde van uw bedrijfspand. 
 
VVE’s 
 
Thuiskomen begint al bij de portiek deur. Wij verzorgen een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden voor uw appartementencomplex.