Glazenwasser
Glazenwasser
Verschoma BV in
Hoogeveen
[Terug naar plaats Hoogeveen]
Verschoma BV
Echtenseweg 13/A
7909HV Hoogeveen

tel: 0528-251504

Extra informatie

Uw specialist op het gebied van schoonmaakwerk.  Met al meer dan 30 jaar ervaring is schoonmaakbedrijf Verschoma een vertrouwd gezicht in de schoonmaakbranche. Of het nu gaat om het schoonmaken of onderhouden van scholen, kantoren, instellingen, bedrijfsverzamelgebouwen of winkelcentra. 
 
Schoonmaakbedrijf Verschoma is úw specialist op het gebied van schoonmaakwerk. 
 
Glazenwassen 
 
Glaswassen is de corebusiness van Verschoma: wij bieden deze dienst al meer dan dertig jaar en hebben onze sporen op het glaswasvlak zeker verdiend. Wij hebben ruim 25 medewerkers in dienst, die graag meedenken met onze klanten. 
 
Verschoma onderscheidt zich door de aandacht voor innovaties en klantcontact. Wij lopen voorop in ons vakgebied met materialen en werkmethodes, denken 'in oplossingen', maken heldere afspraken en komen deze ook na. Onze medewerkers hebben een representatief voorkomen en houden veiligheidsregels goed in acht. Waar mogelijk passen wij onze werktijden aan de wensen van de klant aan. 
 
Van klein tot groot en van laag tot en met het gespecialiseerde hogere werk. Ieder gebouw is weer anders, en heeft zo zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen. Onze medewerkers zijn daarom ook gespecialiseerd in het werken met alle voorkomende hoogwerkers en hangbruginstallaties. 
 
Wij geven u graag een volledig inzicht in orders van al de gebouwen in uw contract: zo blijft u in controle over uw budget! 
Achterstallig onderhoud aan Uw ramen kunnen resulteren in beschadigingen, denk hierbij maar aan etsstrepen, deze etsstrepen kunnen in de meeste gevallen wel verwijderd worden door middel van een speciaal procédé, doch dit procédé is een zeer tijdrovende en kostbare aangelegenheid. 
 
Om dit te voorkomen adviseren wij U dan ook om regelmatig Uw ramen te laten wassen.