Glazenwasser
Glazenwasser
Prent Schoonmaakbedrijf in
Hoogeveen
[Terug naar plaats Hoogeveen]
Prent Schoonmaakbedrijf
Anjerstraat 46
7906 LE Hoogeveen

tel: 0528-262515

Extra informatie

Welkom bij Schoonmaakbedrijf Prent uit Hoogeveen   
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de regio Hoogeveen, Zuidwolde, Beilen, Meppel, Zuidwest Drenthe of Zuidoost Drenthe? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Prent aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Hoogeveen, en is gespecialiseerd in de binnen- en buitenreiniging van kantoren en particuliere panden, in de glasbewassing, de industriële reiniging, de gevelreiniging, in milieubewuste reinigingsproducten en in het vegen van schoorstenen. 
 
Kwaliteit is onze hoogste prioriteit! 
 
Schoonmaakbedrijf Prent heeft al jarenlang ervaring met het reinigen van kantoren, schoorstenen, glazen en panden. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, en wij leveren dan ook alleen kwalitatief werk af. Wij werken daarnaast ook alleen met vakmensen die plezier hebben in hun werk. Onze collega’s hebben jarenlang ervaring opgedaan in het vakgebied en zorgen er dan ook voor dat uw klus netjes wordt geklaard. 
 
Naast dat wij onze diensten met goede kwaliteit leveren, vinden wij het ook belangrijk om milieubewust te werk te gaan. Zo maken wij gebruik van milieubewuste reinigingsproducten. Met deze milieubewuste reinigingsproducten verzorgen wij de glasbewassing, de industriële reiniging, de gevelreiniging en maken wij de schoorstenen schoon. 
 
Ons professionele personeel 
 
Zoals eerder verteld, werken wij met ervaren medewerkers. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en zullen dan ook dag en nacht klaarstaan voor onze klanten. Ons personeel is altijd bereid om met u rond te tafel te gaan zitten, om alle mogelijkheden voor de grote schoonmaak te bespreken. Wanneer u hulp zoekt bij het reinigen van uw pand, glas, industriële ruimte of schoorsteen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon of e-mail. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Ook kunt u ons een plan en offerte op laten stellen. Ons personeel zal u zo snel en efficiënt mogelijk te woord staan. 
 
Schoonmaakbedrijf Prent verzorgt uw glasbewassing 
 
Glazen wassen is een apart vak op zich. Niet iedereen heeft de capaciteit en de ervaring om glazenwasser te worden. Schoonmaakbedrijf Prent heeft wél de ervaring en de capaciteit om uw glazen te wassen. Wij reinigen de kozijnen van uw bedrijfspanden en particuliere gebouwen. Wij kunnen de glasbewassing voor zowel de binnenkant als de buitenkant van uw pand verzorgen. 
 
Onze glasbewassingsdiensten 
 
Schoonmaakbedrijf Prent heeft een groot aanbod aan diensten. Wanneer het aankomt op de reiniging van uw glas, kunt u ons bedrijf inschakelen. Schoonmaakbedrijf Prent levert verschillende diensten in de glasbewassing. Zo werken wij voor zowel particulieren als voor zakelijke bedrijven, en kunt u ons inschakelen voor de schoonmaak van uw kozijnen, kantoren en huizen. 
 
Hoogwerkers 
 
Sinds 2006 is de wet, die geldt voor glazenwassers, drastisch veranderd. Waar vroeger een glazenwasser gebruik mocht maken van hoge ladders, mogen de Nederlandse glazenwassers sinds 2006 alleen nog maar gebruik maken van een ladder van 10 meter hoog. Ramen hoger dan 10 meter moeten echter ook schoon worden gemaakt. Daarom is Schoonmaakbedrijf Prent tegenwoordig in het bezit van een hoogwerker. Deze hoogwerker komt tot 36 meter hoog. Door middel van deze hoogwerker kunnen wij ook hogere bedrijfspanden en appartementen reinigen. 
 
Contact opnemen met ons personeel 
 
Ons personeel is gespecialiseerd in het reinigen van glazen. Ons personeel heeft jarenlange ervaring opgedaan en weet exact op welke manier de glasbewassing moet worden verzorgd. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw glas kan reinigen? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Prent aan het juiste adres. U kunt dagelijks contact met ons opnemen via de e-mail of per telefoon. Onze medewerkers zullen u zo goed mogelijk te woord staan, en kunnen u helpen bij het opstellen van een plan voor uw glasbewassing. De contactgegevens kunt u vinden op onze website.