Glazenwasser
Glazenwasser
De Glazenwasserij in
Hoogeveen
[Terug naar plaats Hoogeveen]
De Glazenwasserij
Galvanistraat 7
7903 AE Hoogeveen

tel: 0528-820303

Extra informatie

De Glazenwasserij is in 2008 opgericht. Sindsdien is ons klantenbestand enorm gegroeid. Wellicht omdat een flexibele service en een uitstekende kwaliteit bij ons op de eerste plaats staan. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is!   
Schoonmaken is een vak apart. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde vakkennis en uitgebreide ervaring in de schoonmaakbranche. 
 
Wij verrichten werkzaamheden voor zowel particulieren, bedrijven, stichtingen, Verenigingen van Eigenaren, scholen enz. 
 
De diensten die door de Glazenwasserij worden uitgevoerd bestaan niet alleen uit glasbewassing maar ook voor damwandreiniging, dakgotenservice, glasrestauratie en het reinigen van zonnemodules kunt u contact met ons opnemen. 
 
Indien u meer informatie wenst dan kunt u het contactformulier, welke u kunt vinden onder onze contactgegevens, invullen.  
 
Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken om zodoende een passende, vrijblijvende offerte aan te bieden.  
 
Glasbewassing 
 
Schone ramen geven niet alleen een schone en frisse uitstraling, ook zorgt u voor het behoud van uw woning en/of bedrijfspand. 
 
Wat mag u van ons verwachten: 
uw ramen worden op een vakkundige en milieuvriendelijke wijze gereinigd, uiteraard worden ook uw kozijnen niet vergeten, deze nemen wij standaard mee;  
alle werkzaamheden worden uitgevoerd met moderne, milieuvriendelijke en veilige hulpmiddelen; 
glasheldere" afspraken en een directe communicatie met de klant waardoor u vooraf precies weet wat u van ons kunt verwachten; 
een uitstekende, flexibele service; 
heldere, duidelijke prijzen; u wordt niet verrast door bijkomende kosten; 
geen contracten waar u niet meer van af komt. U kunt op elk gewenst moment aangeven dat u geen gebruik meer wenst te maken van De Glazenwasserij; 
u hoeft ons niet te machtigen of contant te betalen. Ook hoeft u niet vooraf geld te betalen. U betaalt gewoon de factuur die wij ná de glaswasbeurt bij u in de brievenbus achterlaten; 
in de factuur die wij ná de wasbeurt achterlaten geven wij direct aan in welke week u ons weer kunt verwachten; 
u geeft van tevoren zelf aan om de hoeveel weken u uw ramen gewassen wilt hebben (min. 4x per jaar).