Glazenwasser
Glazenwasser
Stubbe Dienstengroep in
Hoensbroek
[Terug naar plaats Hoensbroek]
Stubbe Dienstengroep
Economiestraat 13
6433KC Hoensbroek

tel: 045-5222979

Extra informatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen   
Stubbe dienstengroep houdt bij haar bedrijfsvoering het maatschappelijk verantwoord ondernemen altijd in gedachten. Met het oog op milieu, veiligheid en de gezondheid van de medewerkers werkt Stubbe met gekeurde apparatuur en producten. Wij gebruiken en werken uitsluitend met de beste producten. Van leveranciers die oog hebben voor duurzaamheid en samen met ons de zorg delen voor het milieu. De effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu worden zoveel mogelijk in acht genomen. Deze manier van ondernemen staat in verband met alle bedrijfsprocessen. Zo wordt er ook op de werkvloer enige bewustwording gecreëerd door medewerkers te leren zuinig om te gaan met producten en middelen. Interne bijscholing van het personeel staat voorop. Om te werken volgens de laatste normen en technieken volgt het personeel met regelmaat cursussen en opleidingen. De schoonmaakmiddelen die worden gebruikt zijn overigens ook biologisch afbreekbaar. En in 2010 zijn diverse milieuvriendelijke bedrijfsauto’s aangeschaft. 
 
Certificering 
 
Stubbe/SBS waarborgt de service en de kwaliteit van haar diensten door het bezit van diverse certificeringen. Stubbe is in het bezit van het VCA- certificaat, terwijl SBS het NEN ISO 9001-2008 al jaren in haar bezit heeft. Met het lidmaatschap van de OSB, de Ondernemersorganisatie Schoonmaak-en Bedrijfsdiensten, blijft Stubbe/SBS up-to-date met ontwikkelingen in de sector. 
 
Historie 
 
De naam “Stubbe” is inmiddels een begrip geworden in veel delen van Limburg. Stubbe Specialistische Reinigingsdiensten is al sinds 1985 actief als professioneel reinigingsbedrijf. De witte busjes met het rode logo vormen een bekend gezicht voor velen uit de regio. Het bedrijf, dat destijds begon als glazenwassersbedrijf, is ondertussen uitgegroeid tot een organisatie met een breed dienstenaanbod. In april 2002 is Stubbe Specialistische Reinigingsdiensten namelijk samengegaan met SBS Regulier Schoonmaak Onderhoud bv. Sindsdien gaat het gezamenlijke bedrijf door het leven als Stubbe/SBS. Deze samenwerking opende deuren voor het aanbieden van een allround onderhoudsprogramma. Klanten kunnen bij Stubbe/SBS terecht voor al het dagelijkse onderhoud, zowel glaswas- en schoonmaakwerkzaamheden. Daarbij niet te vergeten de diverse specialistische diensten, zoals gevelreiniging, graffity- en kauwgomverwijdering, tapijtreiniging, onderhoud parkeerterreinen enzovoorts. Om klanten een nog vollediger onderhoudsprogramma te kunnen aanbieden, is in 2010 een andere partner aan de dienstverlening toegevoegd: Stubbe InterieurM. Dit montagebedrijf zorgt ervoor dat Stubbe/SBS alle behoeften op het gebied van vastgoedonderhoud kan verzorgen. Stubbe InterieurM helpt onder andere bij kleine renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, licht tuinonderhoud en keuken- en badkamermontage. Op dit moment bedient Stubbe/SBS klanten uit een groot deel van Limburg: Heerlen, Hoensbroek, Geleen, Sittard, Beek, Stein-Elsloo, Valkenburg, Maastricht, Echt, Roermond en velen omliggende dorpen. De organisatie bestaat uit ongeveer 70 medewerkers, hiervan staan 60 personen op de werkvloer en 10 personen voeren hun werkzaamheden vanaf kantoor uit. 
 
 
Zorgvuldig 
 
Stubbe Dienstengroep voorziet u van al uw reguliere schoonmaak benodigheden. Uit jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is dat schoonmaak werkzaamheden zorgvuldig en op het juiste moment worden uitgevoerd. Zo kunt u zich gewoon concentreren op dat waar u goed in bent! 
 
 
Specialistisch 
 
Naast reguliere schoonmaakdiensten kunt u bij ons terecht voor specialistische diensten variërende van glazenwassen tot sneeuwruimen en van gevelreiniging tot het verwijderen van kauwgum. Klik gerust verder voor een volledig overzicht en stel ons gerust uw specifieke vragen. Niets is ons te gek! 
 
 
Verantwoord 
 
Maatschappelijk verantwoord te werk gaan staat bij ons in een hoog vaandel. Dat uit zich in de keuze voor de veiligste biologische schoonmaak middelen en continue educatie van ons personeel. Dat doen we voor u, voor ons zelf en natuurlijk voor het milieu. 
 
Scherp geprijsd 
 
Slim en effectief te werk gaan. Daar streven we naar bij Stubbe. Het helpt ons bij het drukken van de kosten waardoor we u de scherpste prijzen kunnen aanbieden. Neem gerust contact op voor het laten maken van een offerte.

Specialiteit
 • Vloeronderhoud  
 • bouwopleveringsschoonmaak  
 • gevelreiniging  
 • glasreiniging  
 • graffiti verwijdering 
 • onderhoud buitenterreinen  
 • online offerte aanvraag formulier  
 • specialistisch onderhoud  
 • tapijtreiniging  
 • vorst- en sneeuw


Diensten
 • Reguliere schoonmaak