Glazenwasser
Glazenwasser
Wilms Glazenwasserij in
Grubbenvorst
[Terug naar plaats Grubbenvorst]
Wilms Glazenwasserij
Burg. Gielenstraat 26
5971VP Grubbenvorst

tel: 077-3662911

Extra informatie

Missie Wilms Schoonmaakbedrijf - Glazenwasserij   
 
 
Wilms Schoonmaakbedrijf ziet schoonmaken als een vak! Een vak dat uitgevoerd wordt door ons gespecialiseerd team van ruim vijfenveertig vakmensen. Al deze professionals voeren werkzaamheden uit die door motivatie, scholing en coaching naar een hoog niveau getild worden. 
 
 
Transparantie 
 
Zichtbaarheid is een schoon goed bij Wilms. Daarom investeert Wilms ook in transparante relaties tussen opdrachtgever en eigen medewerkers. Op ontzorgende wijze meedenken is een wezenlijk onderdeel van onze missie. Dat doen wij door een breed pakket aan diensten aan te bieden. Denk hierbij behalve aan schoonmaakonderhoud ook aan levering van sanitaire benodigdheden, kantinediensten, glasbewassing en gevelreiniging. 
 
 
Binding 
 
Naast transparantie is binding een centraal woord binnen onze bedrijfsvoering. Duidelijke prijsafspraken, structuur, zorgvuldig gekozen middelenpakketten en korte, heldere communicatielijnen zijn ons antwoord op uw zoektocht naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlener. Ons antwoord heeft te maken met goed luisteren naar uw verhaal, meebuigen met uw wensen en professioneel en adequaat invulling geven aan uw verwachtingen. Onvoorwaardelijke loyaliteit en het zorgvuldig nakomen van gemaakte afspraken onderscheiden ons als regionaal familiebedrijf van landelijke schoonmaakbedrijven. 
 
 
Ontzorging 
 
Onze opdrachtgevers krijgen de hoogst mogelijke kwaliteit glas- en ruitbehandeling met additionele zorg voor het kozijnenwerk. Onze glazenwassers werken volledig volgens VCA normen, beschikken over de benodigde vakdiploma’s en werken uitsluiten met milieuvriendelijke en goedgekeurde materialen. Sommige aspecten van het vak kunnen onze ramenwassers niet leren. Daarom worden ook hoge eisen gesteld aan motivatie, vriendelijkheid, betrouwbaarheid en representativiteit. Dit in combinatie met een grote mate van zelfstandigheid zorgt voor de hoogste kwaliteit in glasbewassing. De klant moet er geen omkijken meer naar hebben. Ontzorging dus! 
 
 
Afspraak is afspraak 
 
Schoonmaken is teamwork en daarom is collegialiteit ook een scherp speerpunt. Bij ziekte of verlof zullen andere collega's de werkzaamheden even zorgvuldig uitvoeren. Alleen zo kan Wilms Schoonmaakbedrijf op permanente wijze afspraken met u nakomen. Helder! 
 
 
Visie Wilms Schoonmaakbedrijf - Glazenwasserij 
 
 
 
 
 
 
 
De visie van Schoonmaakbedrijf Wilms heeft alles te maken met kwaliteit en loyaliteit.  
 
De schoonmaakbranche is in beweging en kent veel aanbieders. Instappen in de schoonmaakbranche is vrij gemakkelijk en vereist weinig startkapitaal. Daarnaast verdwijnen er door het nieuwe werken vele kantoorplaatsen. Voor de schoonmaakbranche betekent dit een terugloop in vraag. Hierdoor komen de tarieven onder druk te staan. MAATWERK staat dan ook met hoofdletters geschreven in de visie van Schoonmaakbedrijf.  
 
 
MAATWERK 
 
Schoonmaak is vanzelfsprekend meer dan alleen maar schoonmaak van het bedrijfspand. Opdrachtgevers zijn steeds meer op zoek naar MAATWERK en dus naar een partij die de gehele facilitaire dienst op zich neemt. Zonder zorgen, betrouwbaar en juist actief op de momenten dat het de opdrachtgever uitkomt en niét de dienstverlener. Het periodieke onderhoud is een substantieel onderdeel geworden van het totaalpakket van Schoonmaakbedrijf Wilms en behelst naast het aanbieden van schoonmaakdiensten ook de levering van glasbewassing, gevelonderhoud, kantinediensten en sanitaire benodigdheden. Voor u als opdrachtgever heeft het regionale ondernemerschap van Wilms grote voordelen. Er wordt namelijk snel en adequaat gereageerd op regionale en lokale vragen uit de markt. De vele Limburgse bedrijven en instellingen geven aan dit zeer prettig te vinden.  
 
 
Kwaliteit 
 
Schoonmaken is een ambachtelijk vak. De grote nationale en internationale schoonmaakorganisaties richten zich hoofdzakelijk op een lage prijs. Grotere profit- en non-profitorganisaties nemen veelal deze diensten af en deze bedrijven en instellingen gaan dus voornamelijk voor kwantiteit. Schoonmaakbedrijf Wilms gaat echter voor kwaliteit en is onder andere onderscheidend in klantvriendelijkheid, loyaliteit en milieuvriendelijkheid. 
 
 
Schone zaak 
 
De schoonmaakbranche professionaliseert dagelijks en profileert zich als transparante branche door officiële keurmerken verplicht te stellen. De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en bedrijfsdiensten (OSB) verplicht schoonmaakbedrijven om afnemers duidelijk inzicht te verschaffen in geleverde dienst in relatie tot prijs of tarief. Schoonmaakbedrijf Wilms vindt dit een uitstekend zaak. Het komt de transparantie ten goede, afspraken worden duidelijk voor aanvang van de diensten met elkaar overeengekomen en het komt de kwaliteit ten goede aangezien nu niet meer ingeschreven wordt onder de kostprijs. Vanzelfsprekend zal het ook de werkdruk van het uitvoerend personeel verminderen. Samen voor een schone zaak! 
 
 
Scholing 
 
Schoonmaken vereist vakkennis, kunde en een ‘schoon oog’. Daarom worden werknemers binnen Schoonmaakbedrijf Wilms verplicht gesteld om een basisdiploma te halen. Permanente scholing is zeer belangrijk om een veilige en professionele werkomgeving te creëren. Bepaalde specialistische schoonmaakopleidingen zijn duur maar worden door de werknemers van Wilms toch regelmatig gevolgd. Doordat compenserende en aantrekkelijke vergoedingen beschikbaar worden gesteld en dus schoonmaakbedrijven een tegemoetkoming in de kosten krijgen, kan Wilms ondanks kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. 
 
 
Specialisaties 
 
Bedrijven bezuinigen, ook op schoonmaak. Niet verwonderlijk overigens in deze roerige tijden. Dit geldt echter niet voor de glasbewassing. Dit blijft immers specialistisch werk met zekere risico’s voor de uitvoerders. Het bedrijfspand bevat immers veel glas en sommige delen van het gebouw zijn simpelweg onbereikbaar zonder de juiste middelen en materialen. Ook trappenhuizen van appartementencomplexen worden om deze reden vaak bij schoonmaakbedrijven ondergebracht. Schoonmaakbedrijf Wilms beheerst dit specialistisch werk volledig, heeft alle faciliteiten in huis en biedt dus voor alle opdrachtgevers een representatieve uitstraling en een prettige werkomgeving. Op alle hoogtes en op alle plekke. Uiteraard met een optimaal, schoon eindresultaat! 
 
 
 
 
Diensten Algemeen 
 
Onze dienstverlening op schoonmaakgebied is erg breed, maar toch clean en sober in een paar kernwoorden te omschrijven: passie, vertrouwen, ervaring en kwaliteit. Daar draait het namelijk om bij Schoonmaakbedrijf Wilms. Schoonmaak dus in al haar facetten en voor een veelomvattend scala aan opdrachtgevers. Van onderwijsinstellingen en gezondheidszorg, tot de industriële sector, recreatie, kantoren, winkels, bedrijven en appartementencomplexen.  
 
Vanzelfsprekend is Schoonmaakbedrijf Wilms zowel binnen als buiten te vinden. Van kelders en trapportalen tot glasbewassing en gevelreiniging op grote hoogte. Waar we echter ook staan, liggen, hangen of zitten, we staan altijd klaar voor onze klanten. We streven naar heldere communicatie, met korte lijnen en zonder onnodige tussenschakels. Dat werkt verfrissend, zo weten de trouwe klanten van Schoonmaakbedrijf Wilms inmiddels.  
 
 
 
Aangezien Schoonmaakbedrijf Wilms een zeer uitgebreid en specialistisch dienstenpakket aanbiedt, kan een flinke dosis extra service geboden worden. Dit in combinatie met een persoonlijke aanpak, een snel reactievermogen in geval van nood en voortdurende investering in mensen, opleidingen, machines en milieuvriendelijke middelen, zorgen voor volledig gewaarborgde kwaliteit op maat.  
 
Schoonmaakbedrijf Wilms voert onder meer gespecialiseerde schoonmaakopdrachten en -onderhoud uit op dagelijkse of periodieke basis, glasbewassing, machinaal schrobben van vloeren, behandeling van linoleum- en natuursteenvloeren, tapijtreiniging, reiniging van productieruimten en hallen en schoonmaak bij oplevering van nieuwbouw of bij verbouwing.  
 
Schoonmaakbedrijf Wilms ontzorgt en zorgt voor een échte schone werkplek. Voor uw medewerkers en bezoekers betekent dit volledige concentratie op de core business zonder afgeleid te worden door ergernissen of frustraties. Daarom verhuurt, verkoopt en bevoorraadt Schoonmaakbedrijf Wilms op verzoek ook handdoek- en zeepautomaten, luchtverfrissers, hygiënecontainers en papierwaren zoals toiletpapier, papierenhanddoekjes en papierrollen. Vanzelfsprekend wordt alles geleverd en uitgevoerd op milieuvriendelijke basis. U heeft er geen omkijken meer naar! Een schone zaak! 
 
 
 
 
 
 
 
Schoonmaakbedrijf 
 
 
Schoonmaakbedrijf Wilms werkt in úw opdracht aan een schone en aangename werkomgeving. Door op maat gesneden schoonmaakprogramma’s op te stellen, die volledig voldoen aan de wens van de opdrachtgever, kan ons team van 45 professionals instellingen en bedrijven volkomen ontzorgen op het gebied van onder andere dagelijks- en periodiek schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelonderhoud. Schoonmaaktijden worden volledig aangepast aan úw voorkeur en wij houden ons op transparante wijze altijd aan onze afspraken. 
 
Meer weten? 
 
 
 
Glazenwasserij 
 
Glasbewassing vergt ambachtelijk vakmanschap in combinatie met een moderne glasheldere visie. In onze missie vinden wij het kraakhelder dat ook schone ruiten en gevels bijdragen aan de professionele uitstraling van uw (bedrijfs-)pand. Dat vergt van Schoonmaakbedrijf Wilms een nuchtere kijk op uw zaak, met twee voeten op de grond, om zo uiteindelijk te komen tot grote hoogten. Wij bieden u dus in alle opzichten maatwerk dienstverlening, waarbij onopvallende aanwezigheid van onze medewerkers in combinatie met streeploze resultaten leidend zijn.  
 
Meer weten? 
 
 
 
Offerte aanvragen 
 
Dagelijks werken bij Schoonmaakbedrijf Wilms ruim vijfenveertig gespecialiseerde medewerkers die streven naar de hoogste norm en vorm van deskundigheid en klanttevredenheid. Maatwerk ontzorging op onderscheidende wijze is onze grote kracht.  
 
Wij bezorgen u met veel plezier een overzichtelijke en heldere offerte, vanzelfsprekend alles gebaseerd op vrijblijvendheid. Onze uitstekend coördinatie en het efficiënt gebruik van onze kwaliteiten leidt tot een betrouwbare offerte met veel aandacht voor kostenbeheersing.

Specialiteit
 • Binnen  
 • Bouwreiniging / opleveringsschoonmaak  
 • Buiten  
 • Gevelonderhoud  
 • Interieurverzorging  
 • Vloeronderhoud  
 • Vloerreiniging  
 • behandeling van linoleumvloeren  
 • dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud  
 • glasbewassing  
 • machinaal schrobben van vloeren 
 • opleveringschoonmaak nieuwbouw  
 • reinigen productieruimten/hallen  
 • reiniging trappenhuizen vves  
 • sanitaire benodigdheden


Diensten
 • Glazen wassen  
 • Hogedruk reiniging  
 • Onderhoud  
 • Onderhoudscontract  
 • Osmose glasbewassing  
 • Reguliere schoonmaak  
 • Reiniging  
 • Telescopische glasbewassing


Reiniging van
 • Bedrijfspand  
 • Kassen  
 • Ramen  
 • Winkel