Glazenwasser
Glazenwasser
Tolhuisen Glazenwasserij in
Groningen
[Terug naar plaats Groningen]
Tolhuisen Glazenwasserij
Marmerstraat 62
9743XH Groningen

tel: 06-14981690

Extra informatie

Dé glazenwasser voor bedrijven, instellingen en particulieren.   
Met veel enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden rond Groningen. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Groningen Assen Bedum Harkstede Onderdendam. 
 
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen. 
 
Tolhuisen Glazenwasserij is een vertrouwd adres voor al uw glasbewassingswerkzaamheden. 
 
Ons bedrijf bestaat sinds 5 jaar en groeit gestaag. 
 
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, denk daarbij bijvoorbeeld aan het werken op grote hoogtes. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren. 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, dat uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in Groningen en omgeving. Zo zijn wij onder andere ook werkzaam in Groningen Assen Bedum Harkstede Onderdendam. 
 
U kunt bij ons terecht voor alle gebruikelijke glasbewassingsdiensten. Ook het werken op grote hoogte is ons niet vreemd. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.