Glazenwasser
Glazenwasser
Minima Totaalonderhoud in
Emmen
[Terug naar plaats Emmen]
Minima Totaalonderhoud
Rolderbrink 300
7812PP Emmen

tel: 0591694433

Extra informatie

MINIMA TOTAAL ONDERHOUD (MTO) is een bedrijf met 3 disciplines onder één dak. Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk, álle kluswerkzaamheden, glasbewassing en kunststof dakbedekking. Voordeel is dat de klant voor diverse werkzaamheden met één bedrijf heeft te maken. Onze prijsstelling is uitstekend en wij bieden perfecte nazorg. Ons bedrijf is gevestigd te Emmen. Voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch danwel via de mail met ons in contact treden. Wij rekenen geen voorrijdkosten.   
Tevreden klanten, zowel zakelijk als particulier is voor ons de garantie dat we goed werk leveren! 
 
Soms bereikt ons de vraag of we er, gezien de bedrijfsnaam, specifiek voor de Minima zijn.....Wij zijn er voor iedereen en ons klantenbestand is dan ook heel divers. De naam MINIMA is ontstaan uit onze voornamen: MI lko, NI kita en Ma rina. En verder durven wij best te zeggen dat de klanten bij ons het maximale resultaat ontvangen voor een minimale prijs. 
 
Glazenwasserij 
 
De glasbewassing wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Niet alleen de ramen worden gelapt maar ook worden de kozijnen gereinigd. 
 
Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit winkels en bedrijven uit Emmen en omgeving. 
 
Zij begrijpen dat een schone aanblik van hun pand een positieve uitstraling van het bedrijf oplevert. Deze werkzaamheden vinden op contractbasis plaats. Ook hier geldt: u weet wanneer de glazenwasser komt en de prijs is u reeds bekend. 
 
Wij komen 1x in een door u bepaalde periode, behoudens weersomstandigheden, bij u de glasbewassing verzorgen. 
 
Mocht uw belangstelling zijn gewekt, schroom niet en vraag naar een vrijblijvende prijsopgave!