Glazenwasser
Glazenwasser
Hendriks Totaalreiniging in
Emmen
[Terug naar plaats Emmen]
Hendriks Totaalreiniging
Laan van het Kwekebos 431
7823KK Emmen

tel: 06-27303331

Extra informatie

Hendriks Totaalreiniging is opgericht in 2013.   
Na 4 jaar in het vak te hebben gewerkt ben ik voor mezelf begonnen. 
 
Kwaliteit en afspraak behoud staat bij ons op de eerste plaats. 
 
 
Werkzaamheden vakkundig en netjes uitvoeren, bijhorende kozijnen en deuren worden daarom standaard schoongemaakt bij glas bewassing, voor een compleet pakket . 
 
Waar velen zich moeilijk aan kunnen houden, wil ik streven naar behoud van afspraak. Hebben wij een afspraak om elke 6 week uw ramen te komen wassen, dan zal ik er met 6 week weer zijn. Zodat u altijd weet wanneer uw glazenwasser er weer zal zijn, en op ons kan rekenen. Wel zo fijn dacht ik. 
 
Glazenwassen 
 
Uw ramen en kozijnen zijn een belangrijk onderdeel van uw huis of pand. En is het niet prettig om naar buiten te kijken door schone ramen? 
 
Hendriks Totaalreiniging kan dit vakkundig voor u reinigen. Wij beschikken over goed materiaal en de nodige ervaring om uw ramen blinkend schoon te maken zonder vlekken of strepen. U kunt zelf het aantal keer kiezen dat u uw ramen gewassen wilt hebben, of dit nu 1x in de maand of 1x in de 2 maand is. 
 
Vaak kunnen wij u ook gelijk vertellen wanneer wij er weer zullen zijn, afspraak is afspraak en dat willen wij graag aanhouden, zodat u weet waar u aan toe bent en wanneer uw glazenwasser er weer is.Wij maken bij het ramen wassen standaard de bijhorende kozijnen, deuren, en rolluik houder (indien aanwezig) schoon. Dit oogt niet alleen netter, maar zo behoud u ook uw houtwerk of kunststof kozijnen. 
 
 
Reiniging Panden & huizen 
 
Zowel hout, Trespa en kunststof dienen periodiek schoongemaakt te worden. Hout worden meestal eens per 3 tot 5 jaar geschilderd. Kunststof of Trespa worden daarentegen vaak ‘vergeten’. Daarnaast word trespa en kunststof vaak nog gepresenteerd en verkocht als een product dat nagenoeg onderhoudsvrij is. 
 
Echter wordt alles in de loop der tijd vies, dus ook kunststof en trespa! 
 
Onderhoud is daarom heel belangrijk, vooral als u te lang wacht. Door de zon, regen, en vuil komt het vaak voor dat het vuil al zover inbrand in uw kunststof of uw trespa dat dit bijna tot niet meer weg wil. Vooral bij trespa is het belangrijk, want als deze niet goed word onderhouden komen er na verloop van tijd kleine scheurtjes in waardoor u alsnog vast zit aan het schilderen of uw kunststof heeft een zwarte gloed of zwarte strepen onder uw kozijnen. 
 
Dit verhelpen wij graag! 
 
Wij reinigen o.a.: 
 
•Hout 
•Boeien 
•kunststof 
•Trespa 
•Dakkapellen 
•Veranda’s 
•Carport 
•Goten 
 
Bij het bovenstaand worden bijhorende ramen schoongemaakt en goten geleegd. Streeploos! Om u een zo goed mogelijke indruk te geven van het uiteindelijke resultaat, kunnen wij eventueel vooraf een proefstuk zetten. 
 
Voor een blijvend resultaat en een langere levensduur raad Hendriks Totaalreiniging Emmen u eens per jaar aan uw houtwerk of kunststof te laten reinigen.