Glazenwasser
Glazenwasser
Glazenwasserij De Vries in
Emmen
[Terug naar plaats Emmen]
Glazenwasserij De Vries
Leemkoelen 84
7824VN Emmen

tel: 0591-855173

Extra informatie

Glazenwasser   
Indien u geen tijd heeft om uw ramen te wassen of niet bij uw ramen kunt komen en op zoek bent naar een betaalbare glazenwasser, dan bent u bij de glazenwassers van C & J Cleaning aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring in het wassen van ramen en leveren professioneel werk tegen vaste lage kosten. 
 
Wij kunnen lage prijzen hanteren door duurzame investeringen en efficiente planning. Dit is goed voor u, maar ook voor het milieu. 
 
We zijn milieu bewust en behalve onze duurzame investeringen en efficiente planning, gebruiken we uitsluitend schoonmaakproducten die veilig zijn voor mens en dier. Niet voor niets zijn we een van de grootste particuliere glazenwassers bedrijven in Emmen en omgeving. 
 
Gevelreiniging 
 
Het is algemeen bekend dat luchtvervuiling de gevels van een huis of bedrijfs kunnen aantasten, waardoor een pand er minder aantrekkelijk uitziet. Niet alleen wordt een huis of bedrijf minder representatief maar op de lange duur kan het niet reinigen van gevels zelfs kostbare schade aanrichten. 
 
Om uw huis of bedrijf zo goed mogelijk te beschermen biedt glazenwasserij C & J Cleaning de mogelijkheid tot het reinigen van zowel uw houten als kunststof gevels en windveren/boeien. Uiteraard reinigen wij uw gevels, dakgoten en windveren/boeien vakkundig en voor een vast laag uur tarief.