Glazenwasser
Glazenwasser
Wilko Schoonmaakbedrijf in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]
Wilko Schoonmaakbedrijf
Langdonkenstraat 18
5616PN Eindhoven

tel: 040-2521054

Extra informatie

Krachtig in schoonmaken   
Schoon is een relatief begrip. Alleen echt schoon herkent iedereen. Daar is geen discussie over mogelijk. Om er voor te zorgen dat u en uw medewerkers echt tevreden zijn over het schoonmaken, is een krachtige schoonmaakorganisatie nodig: "Schoonmaakbedrijf Wilko". Wij houden niet van half werk, zijn professioneel en nemen het schoonmaakvak serieus. 
 
Door jarenlange ervaring heeft Schoonmaakbedrijf Wilko alle kennis en know how in huis om uw schoonmaakproject tot een succes te maken. Dat betekent niet alleen hard werken en goed werk afleveren, maar ook de toepassing van de allernieuwste schoonmaaktechniekenen middelen. Geen klus is ons te groot of te gek. Wij pakken alle projecten krachtig en verfrissend aan.  
 
Wij nodigen u uit om kennis te maken met onze organisatie. Kijk verder op de site of bel vandaag nog naar 040-2521054. 
 
Een van de diensten waar Schoonmaakbedrijf Wilko zeer bedreven in is, is de glasbewassing van uw bedrijfspand / woonhuis. Het contractueel vastleggen van uw wensen, is een waarborg dat het glaswerk van uw onroerend goed object in topconditie blijft.  
 
Voor de glazen geveldelen aan de buitenzijde van bijvoorbeeld uw kantoor / bedrijfspand of woning is het van essentieel belang, dat deze frequent en op een professionele wijze worden onderhouden. Het is uw “visitekaartje”, en presenteert uw organisatie. Tevens kunt u door het frequent laten uitvoeren van de glasbewassing besparen op het onderhoud van uw onroerend goed.  
 
Het frequent laten wassen van het gevel en separatieglas aan de binnenzijde van bijvoorbeeld uw kantoor, draagt niet alleen bij aan de presentatie van uw organisatie, maar zeer zeker ook aan de productiviteit van uw medewerkers. Ziektekiemen zoals bacteriën kunnen zich nestelen in hoeken en randen van de omlijstingen. Dit wordt bij het frequent wassen van de ramen en afnemen van de omlijstingen voorkomen.  
 
Door uw medemens worden schone ramen bewust of onbewust als zeer prettig ervaren. Door een heldere lichtval in uw gebouw / woning, zal u en of uw medewerkers als minder “binnen zitten” ervaren. Een schone werkplek / woning is een fijne werkplek / woning, waar glasbewassing zeer zeker deel van uit maakt.  
 
Schoon glas draagt in belangrijke mate bij aan de uitstraling en het imago van u en of uw organisatie. 
 
Wij kunnen u o.a. aanbieden; 
 
  • Inzet hoogwerker  
  • Telescopische glasbewassing voor moeilijk bereikbare gevels  
  • Glasbewassing binnen en buiten  
  • Glasbewassing ten behoeve van bouwschoonopleveren