Glazenwasser
Glazenwasser
RWS Smulders in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]
RWS Smulders
Park Forum 1106
5657HK Eindhoven

tel: 040-2953890

Extra informatie

RWS Smulders bv is een gerenommeerde dienstverlener die alle facetten van het schoonmaakwerk tot in de puntjes beheerst. Niet alleen het aantal vakmensen is in de loop der jaren gegroeid, ook het aantal diensten dat RWS Smulders aanbiedt heeft zich sterk uitgebreid. Interieurverzorging, glasbewassing, het onderhoud van trappenhallen: wij verzorgen het. Maar ook meer specialistische reiniging, industriële reiniging, vloeronderhoud en gevelreiniging. Als extra service bieden wij ook sanitaire benodigdheden aan, zodat u daar zelf niet meer voor hoeft te zorgen. Zo hebben wij ons ontwikkeld tot een specialistische allround dienstverlener.   
Bij ons draait alles om service. We houden van duidelijke communicatie en denken graag met u mee in oplossingen. RWS Smulders heeft voor ieder onderhoudsvraagstuk een passende oplossing. Zo kunnen we het maatwerk leveren waar u behoefte aan heeft. Al onze professionals zijn flexibel ingesteld en zijn pas tevreden als u het bent. Streven naar een schone werk- en leefomgeving, dat is waar wij voor staan!  
 
Ons dienstenaanbod: 
 
Interieurverzorging 
 
In een schone omgeving kunt u het beste werken. Daar weten wij alles van. Dagelijks zorgt ons team op talloze locaties voor professionele interieurverzorging. Van kantoorgebouwen en scholen tot ziekenhuizen en winkelcentra: Basic Clean staat voor perfecte en grondige schoonmaak. 
 
Glasbewassing 
 
De glasbewassing aan zowel binnen- als buitenzijde van gebouwen, wij draaien onze hand er niet voor om. Hoe hoog het gebouw ook is, of hoe lastig bereikbaar de ruiten: RWS Smulders heeft altijd een oplossing op maat. 
 
Onderhoud van trappenhallen 
 
RWS Smulders bv heeft een vast team dat gespecialiseerd is in het reinigen van trappenhallen. Wij verzorgen voor o.a. Verenigingen van Eigenaren en woningbouwcorporaties het professionele onderhoud van de algemene ruimtes waaronder ook de trappenhallen. 
 
Industriële reiniging 
 
Sterk vervuilde oppervlakken pakken wij grondig aan. RWS Smulders heeft de juiste middelen om zelfs zeer sterke vervuiling te verwijderen. Van industrievloeren tot spanten in bedrijfshallen: onze vakmensen zorgen dat alles vakkundig gereinigd wordt. 
 
Gevelreiniging 
 
Alle werkzaamheden die nodig zijn om uw gevel weer helemaal schoon te krijgen, kunt u aan RWS Smulders uitbesteden. Of het nu gaat om graffitiverwijdering, het reinigen van damwandprofielen, gevelbekleding of kunststof panelen: RWS Smulders is uw partner bij uitstek! 
 
Vloeronderhoud 
 
In ieder pand worden de vloeren het meest intensief gebruikt. Gedegen vloeronderhoud is dan ook onmisbaar. RWS SMulders kent voor ieder vloeroppervlak de juiste reinigingsmethode. Van welk materiaal deze ook is. Of het nu om natuursteen, tapijt, tegels, hout, linoleum of een ander materiaal gaat: wij weten per materiaalsoort de meest optimale middelen in te zetten.