Glazenwasser
Glazenwasser
Inside Cleaning Service Eindhoven in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]
Inside Cleaning Service Eindhoven
Leenderweg 83
5614HL Eindhoven

tel: 040-2131322

Extra informatie

De schoonmaakorganisatie met oog voor uw werkomgeving    
Schoonmaken is één ding. Schoonhouden iets heel anders. Bent u op zoek naar een flexibele schoonmaakorganisatie met oog voor blijvende hygiëne in uw organisatie? Dan is ICS uw partner. Wij bieden een breed pakket aan hoogwaardige schoonmaakdiensten. Wij gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke kwaliteitsproducten.  
 
ICS geeft kwaliteit in schoonmaken en schoonhouden een extra dimensie. Waar nodig zetten onze medewerkers graag dat extra stapje. Zo kunt u erop vertrouwen dat het schoon is en blijft. Met ICS werkt het wel zo prettig.  
 
Uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten  
 
Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaken en schoonhouden. ICS verzorgt de complete reiniging van kantoorpanden, winkels, praktijken, fabriekshallen, instellingen, winkelcentra, etc. Voordat wij aan de slag gaan overleggen wij met u waar uw wensen en behoeften precies liggen. Aan de hand van een werkprogramma gaan onze medewerkers vervolgens aan de slag. Op deze pagina krijgt u een beeld over wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op. 
 
Bouwoplevering 
 
Wij verzorgen de grondige reiniging van pasopgeleverde woningen en bedrijfspanden. Cementsluier verwijderen, stickers op sanitair en ramen verwijderen, keukens, badkamers en sanitair reinigen, RVS-elementen poetsen, vloeren, randen en richels vrij maken van bouwstof en nog veel meer. Het is de eerste indruk die telt! 
 
Computers en apparatuur reinigen 
 
Stof en vuil kunnen de levensduur van uw (computer)apparatuur aanzienlijk verkorten. Wij houden uw apparatuur zo vet-, vuil- en stofvrij mogelijk. Dat geldt ook voor computermuizen, printers, telefoons, toetsenborden en touchscreens; deze vormen immers een belangrijke broeihaard van schadelijke bacteriën. 
 
Fabrieksvloeren reinigen 
 
Elk type vloer heeft zijn eigen onderhoud nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van intensief gebruikte fabrieks- en productievloeren. Wij beschikken over de juiste middelen en materialen om elke fabrieksvloer te reinigen, te ontvetten en schoon te houden. 
 
Gevels reinigen 
 
Gevels, trappen en muren zijn aan heel wat invloeden onderhevig. Zo zorgen weersinvloeden al snel voor een grauwe indruk. Ook posters en graffiti doen fors afbreuk aan het aanzicht. 
 
Geregeld schoonmaken is een must. Het aanbrengen van een beschermende coating zorgt ervoor dat vervuiling zich in de toekomst eenvoudig laat verwijderen. Heeft u graffiti ontdekt? Laat het ons weten en wij zorgen voor een spoedige verwijdering. 
 
Glazen wassen 
 
Schone ramen en kozijnen komen het aanzicht van uw pand enorm ten goede. Goed glas- en kozijnonderhoud is een prima investering. U kunt voor nagenoeg alle bewassingsprojecten bij ons terecht. Wij conformeren ons aan de geldende veiligheidsvoorschriften voor onze medewerkers; via hoogwerkers en telescoopbewassing zijn zij in staat de beglazing en de kozijnen van elk pand aan de binnen- en buitenzijde effectief te reinigen. 
 
Huismeesterdiensten 
 
De vraag naar betrokken huismeesters is de laatste jaren enorm toegenomen. Logisch, want als zelfstandige alleskunner is de huismeester vaak de spil die menig gebouw draaiende houdt. Hij herstelt kleine defecten, vult apparaten en displays aan, verzamelt klachten, verricht lichte schoonmaakwerkzaamheden, beheert gemeenschappelijke ruimten, doet licht tuinonderhoud, helpt bij (interne) verhuizingen, geeft planten water, begeleidt externe monteurs en meer. Welke huismeesterdiensten kunnen onze medewerkers voor u verrichten? 
 
Vloeren en meubilair reinigen 
 
Een schone vloer, een verzorgd tapijt en schone matten zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Voor uw vloer en tapijt hebben wij de juiste schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en materialen in huis. Wij zorgen voor een grondige en diepe reiniging, zonder dat er enig residu achterblijft. Wij kunnen uw vloer ook verzegelen, waarna deze eenvoudiger te onderhouden is. 
 
Uw meubilair wordt intensief gebruikt. Met name fauteuils met een stoffen bekleding bieden schadelijke bacteriën volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Bekledingsstoffen reinigen wij grondig. Wij hebben speciaal aandacht voor vormbehoud en een korte droogtijd. 
 
Straatvuil verwijderen 
 
Straatvuil vormt vaak een bron van ergernis. Zeker in publieke ruimten die afgewerkt zijn met fraaie materialen is straatvuil zoals kauwgom of etensresten vaak een doorn in het oog. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van straatvuil, met een minimum aan overlast voor het publiek. 
 
Sanitair reinigen 
 
Goed onderhoud van uw sanitair en toiletgroepen is van doorslaggevend belang voor de hygiëne. Ook verlengt goed onderhoud de levensduur van vloeren, tegelwanden, de installaties en het leidingwerk. ICS is gespecialiseerd in het snel en grondig reinigen en diepreinigen van sanitaire ruimtes. Vervuiling zoals huidvetten, huidschilfers, en roest- en kalkaanslag worden verwijderd, ook op de moeilijk bereikbare plekken. Sanitairaansluitingen worden in- en uitwendig gereinigd en gecontroleerd. 
 
Wilt u weten wat ICS voor u kan betekenen? Neem contact op 
 
 
ICS: totaalleverancier voor de schoonmaakbranche  
 
 
ICS is totaalleverancier van alle professionele reinigingsmiddelen en –systemen voor schoonmaakbedrijven, instellingen en bedrijven met een eigen schoonmaakdienst. Wij leveren uitsluitend biologisch afbreekbare middelen. Voor de regio Eindhoven zijn wij leverancier van onder meer de volgende kwaliteitsmerken: 
 
Ettore, Unger  
Vermop, Numatic 
Werner & Metz 
Alles voor glasbewassing 
Reinigingssystemen 
Schoonmaakmiddelen  
 
 
ICS streeft naar kwaliteit  
 
Wij doen er alles aan om een kwaliteitsproduct af te leveren: een in alle opzichten schone werkruimte, waar u en uw collega’s zich volledig op hun taak kunnen richten. Wilt u meer weten over ICS en kwaliteit? Neem contact op. 
 
Alleen eigen medewerkers 
 
Schoonmaken én schoonhouden begint bij gemotiveerde schoonmaakmedewerkers. Daarom werken wij uitsluitend met eigen krachten. Van inhuurkrachten maken wij geen gebruik. 
 
Blijven verbeteren 
 
Wij zijn u graag optimaal van dienst. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers niet alleen zien waar het beter kan, maar dit ook aan ons doorgeven. Pas als wij weten waar verdere verbeteringen mogelijk zijn, kunnen we ze meenemen in het werkprogramma. Heeft u zelf nog verbeterpunten? Geef ze direct aan ons door. 
 
Korte communicatielijnen 
 
De communicatielijnen binnen ICS zijn uitermate kort. Onze medewerkers overleggen rechtstreeks met uw contactpersoon binnen ICS. 
 
Veiligheid en hygiëne 
 
Wij investeren voortdurend in de kwaliteit van onze medewerkers en werkmethoden. Dit stelt ons in staat om aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te blijven voldoen. Wij conformeren ons aan de geldende veiligheidsrichtlijnen met betrekking tot onze schoonmaakmedewerkers en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, het gebruik van desinfecteermiddelen en schoonmaakmiddelen en al onze materialen. Onze werkzaamheden zijn erop gericht mogelijke virussen buiten de deur te houden en het verspreiden ervan te voorkomen. 
 
Milieu 
 
ICS heeft oog voor het milieu. Wij werken uitsluitend met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.