Glazenwasser
Glazenwasser
Robedo Cleaning BV in
Echt
[Terug naar plaats Echt]
Robedo Cleaning BV
Bellweg 21
6101XA Echt

tel: 0475-483573

Extra informatie

ROBEDO CLEANING B.V.   
ROBEDO Cleaning is sinds 1988 actief op het gebied van schoonmaak en glasbewassing met ongeveer 130 enthousiaste medewerkers en uitgegroeit tot een compleet facilitaire aanbieder. Binnen het grote scala van activiteiten op dit terrein, worden er bovendien enkele specialismen uitgevoerd zoals industriële schoonmaak, reiniging van kunststof en aluminium kozijnen, food reiniging, crime- scene cleaning en gevelreiniging. 
 
Robedo is gelegen in het hart van Limburg in de gemeente Echt-Susteren. 
 
Robedo Cleaning zorgt ervoor dat hun medewerkers altijd up to date zijn. Dit doen wij om het personeel 1x per jaar een interne cursus te laten volgen over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen. Zodat de medewerkers voldoende kennis hebben en goed gemotiveerd zijn om uw pand goed schoon te houden. 
 
De organisatie van Robedo Cleaning bestaat uit zeer korte communicatielijnen voor zowel de opdrachtgever als de medewerker. Dit werkt zeer efficient om problemen zeer snel op te lossen. Alle objectleiders zijn dagelijks mobiel te bereiken, tevens beschikt Robedo Cleaning over een calamiteiten alarmnummer. Vanuit het hoofdkantoor in Echt worden alle dagelijkse activiteiten ondernomen die betrekking hebben op de schoonmaak en glasbewassing om deze goed te laten verlopen. 
 
Robedo Cleaning staat voor "kwaliteit"- schoonmaak er word met zorg gewerkt aan een schone omgeving, want een schone omgeving is een schoon bedrijf en in een schoon bedrijf is het beter, plezieriger en effectiever werken.Vanuit deze gedachte zijn alle medewerkers van Robedo Cleaning dagelijks bezig met het schoonmaken van kantoren, fabrieken, scholen, instellingen en instanties. 
 
Robedo Cleaning heeft een zeer uitgebreid pakket van schoonmaakdiensten die wij u aan kunnen bieden met voor elk probleem een oplossing. Welke wij uitvoeren met ons eigen opgeleid personeel. 
 
Voor al uw Schoonmaakwerkzaamheden komt u naar: 
 
 
ROBEDO CLEANING B.V. 
 
HET VISITEKAARTJE VAN UW BEDRIJF