Glazenwasser
Glazenwasser
J Cleaning Service in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]
J Cleaning Service
Genestetlaan 352
2522LX Den Haag

tel: 06-27035943

Extra informatie

Met ruim twaalf jaar ervaring als glazenwasser weet J Cleaning Service wat het is om uw ramen, maar ook uw kantoorpand, winkelcentrum of portiek schoon te maken. Schoonmaakbedrijf J Cleaning Service, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en omstreken.   
J Cleaning Service maakt gebruik van de nieuwste technieken, zoals het Tuckerpole systeem, waarmee tot 15 meter hoog de ramen gewassen kunnen worden. Daarbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met het milieu. 
 
Heeft u ook zoveel last van spinnen rondom uw huis, dan kunt u ook bij J Cleaning Service terecht. Wij verwijderen door middel van een ragebol de spinnenwebben en nesten van het te behandelende pand, hierna behandelen wij het betreffende pand met ons milieuvriendelijk product zodat wij u kunnen garanderen dat het webvrij blijft. 
 
Voor het verwijderen van graffity of andere soorten van de muren, kunt u ook bij J Cleaning Service terecht. 
 
Gevels reinigen doen wij ook, neem contact op voor een goede service en mooie prijs. 
 
J Cleaning Service werkt regionaal in Den Haag en omstreken. Ook voor grotere opdrachten in de provincie Zuid-Holland is J Cleaning Service beschikbaar. Het schoonmaakbedrijf en glazenwasser voor Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en omstreken. 
 
Doordat J Cleaning Service een klein bedrijf is, is er alle tijd voor de klant en zijn ook de prijzen aantrekkelijk. Geen hoge kosten voor J Cleaning Service, dus ook geen hoge kosten voor u als klant. Afspraak is afspraak en J Cleaning Service staat garant voor kwaliteit en een hoge mate van flexibiliteit. 
 
Glazenwasser 
 
Zoekt u een glazenwasser in Den Haag en omstreken dan bent u bij J Cleaning Service aan het goede adres. Wij zijn in staat tot 15 meter hoog de ramen te bewassen, zowel met ladders als met het Tuckerpole systeem: ook wel telescoop bewassing. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Wij zijn uw persoonlijke Cleaning Service. J Cleaning Service glazenwasserij en schoonmaak wast netjes en maakt goed schoon. Daarbij werken wij op een milieuvriendelijke manier. 
 
Met een ladder maakt J Cleaning Service een raamoppervlak van 50m2 schoon. En dat voor een prijs van slechts € 0,45 per m2!! 
 
Tuckerpole 
 
Tuckerpole bewassing is de officiële naam voor telescoop glasbewassing. Daardoor zijn wij in staat tot zeker 15 meter hoog uw ramen te bewassen met dit uitgekiende Tuckerpole systeem. Daarbij wordt milieuvriendelijk materiaal gebruikt, dus niet alleen schoon maar ook nog eens goed voor het milieu. Glazenwasserij J Cleaning Service te Den Haag is bijna tot alle hoogten inzetbaar. 
 
Door gebruik te maken van het Tuckerpole systeem, zijn wij in staat om 75m2 aan ramen in één uur te bewassen. Per m2 rekenen wij daarvoor slechts € 0,45. 
 
Ook kunnen wij een hoogwerker inzetten voor het wassen van de ramen. Daarmee kan een raamoppervlak van 50m2 in één uur schoongemaakt worden. 
 
(dit zijn geen prijzen voor particulieren) 
 
Schoonmaakbedrijf Den Haag J Cleaning Service 
 
Wij zijn niet alleen in staat de ramen van uw huis of kantoor te bewassen, wij maken ook uw kantoor, winkelcentrum of portiek schoon. Flexibel, maatwerk en altijd in de avonduren als uw personeel al naar huis is. Schoonmaak bedrijf J Cleaning Service is dus tot alle schoonmaak werkzaamheden bereid te klaren. Zowel in Den Haag en omstreken. 
 
Uw persoonlijke en flexibele Cleaning Service: schoongemaakt wanneer u wilt. 
 
Werkzaamheden die wij verrichten bij het schoonmaken van kantoorpanden zijn het nat afnemen van bureaus, kasten en dergelijke, stofzuigen, ramen binnenkant schoonmaken, legen van prullenbakken en het buitenzetten van het afval. Schoonmaakbedrijf J Cleaning Service werkt in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Omstreken. 
 
Het schoonmaken van een portiek of winkelcentrum betekent dat wij alles nat afnemen, stofzuigen, schrobben en dweilen en de ramen aan de binnenkant schoonmaken. 
 
Spinnenbestrijding 
 
Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen,muggen en andere insecten. Maar dat ze op ongewenste plaatsen hun web achter laten en ramen en kozijnen bevuilen, dat wil natuurlijk niemand. 
 
Ons bedrijf weert op een MILIEUVRIENDELIJKE manier de SPINNEN, waardoor dat probleem verleden tijd is. Met een ragebol en het MILIEUVRIENDELIJK product behandelen wij het betreffende pand, zodat wij kunnen garanderen dat het ook webvrij blijft. 
 
Het MILIEUVRIENDELIJK product is volledig door de overheid goedgekeurd om SPINNEN te verdrijven. 
 
Het is 100% biologisch afbreekbaar en veilig voor mensen, dieren en planten. Is oplosbaar, transparant en geeft geen vlekken en is volkomen veilig voor alle soorten materialen. 
 
Bel vrijblijvend voor een prijsopgave. 
 
Graffity verwijderen en schoonmaken 
 
Tevens doen wij als Cleaning Service ook aan graffity verwijderen. Zodra er op een muur in een portiek of op een plek waar het u aan stoort graffity zit, gaat u naar de contactpagina om uw gegevens achter te laten. Ik kom dan langs om een offerte op te maken. Ik werk met een pasta dat er op gesmeerd word en afgespoten word, inclusief de graffity. Zie ook J Cleaning Service projecten. Komt het beter uit dat dit `s avond gebeuren moet, dat kan ook. Vermeld het er even bij en wij komen er gezamelijk wel uit. 
 
Gevel reiniging 
 
Om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien gaan wij met een hogedruk het vuil verwijderen. U zult versteld staan hoe mooi de gevel er weer uit ziet na de behandeling door J Cleaning Service. De prijzen zijn inclusief hogedruk, steigers en middelen. 
 
Prijzen in overleg. 
 
LET OP DIT ZIJN GEEN PRIJZEN VOOR PARTICULIEREN

Diensten

◾Ramen wassen buiten  ◾Ramen wassen binnen 
◾Ramen wassen bedrijf 
◾Graffiti verwijderen 
◾Schoonmaken