Glazenwasser
Glazenwasser
Groen Clean Produkten BV in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]
Groen Clean Produkten BV
Koperwerf 16
2544 EN Den Haag

tel: 070-4400441

Extra informatie

Groen Clean werd in oktober 2003 opgericht door Nico en Nancy Groen. Na reeds meer als 25 jaar bij twee andere groothandels in Den Haag gewerkt te hebben besloot Nico samen met zijn vrouw het alleen te gaan proberen.Er van uit gaande dat onze manier van werken en omgaan met klanten toch wel wezenlijk verschilt van menig andere groothandel.Inmiddels zijn we bijna 11 jaar verder en werken inmiddels met 4 personen binnen ons bedrijf.   
Wij werken met een aantal vaste leveranciers en daardoor hebben wij een redelijk vast assortiment met een eigen Huisstijl lijn met een beperkt aantal produkten voor ‘n zeer scherpe prijs.Verder zijn we oa dealer van Sca ,Unger, Kimberley Clarcke, Diversey, Nilfisk, Karcher. 
 
We hebben een eigen Technische Dienst die zeer flexibel en acuraat zijn werk doet.De meeste storingen of reparaties zijn binnen 1 dag klaar, werkelijk uniek in deze tijd. 
 
Wij bezorgen binnen de regio Den Haag uiteraard Gratis, mits de bestelling voldoet aan een minimale waarde.Wij rijden bij voorkeur op Dinsdag en Donderdag maar wijken daar bij spoed of nood ook vanaf natuurlijk. 
 
Ons Osmose water is van de Aller Beste kwaliteit in Den Haag.We hebben hiervoor 3 RO installaties dagelijks draaien en zelfs dan gebeurt het wel eens dat het helemaal op is. 
 
Inmiddels zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie aan de koperwerf in Den Haag. Dit omdat we in het huidige pand uit ons jasje zijn gegroeid. Het nieuwe pand is ruimer en heeft geen boven etage, wat het heen en weer gesleep van boven dus overbodig gaat maken. Hierdoor kunnen een hoop tijd winnen. 
 
Groen Clean Producten is een veelzijdig bedrijf en biedt u professionele diensten op het gebied van schoonmaak. Wij kunnen u oa het volgende leveren: 
Schoonmaakadvisering binnen uw bedrijf of organisatie. 
Deskundig advies over de juiste producten en te gebruiken materialen. 
Inbouw & Reparatie Telewash systemen. 
Bedrijfskleding ( goed voor de dag komen en reclame maken voor uw bedrijf ) 
Bezorging van schoonmaakproducten en papier 
 
Hier kunnen we bijna alle reparatie’s uitvoeren. 
Van een stofzuiger tot een schrobzuigmachine & Telewash units. 
Onze kracht zit hem in onze service om klanten direct te helpen. 
 
Hiermee bedoelen we: 
 
Kleine reparatie’s aan stofzuigers 
Storingen aan tele-wash systemen 
Tucker pole reparatie’s 
 
reparatie 
 
Als de reparatie wat meer tijd in beslag neemt kunt u genieten van een kop koffie of wat fris. 
We proberen storingen vaak dezelfde dag zo niet de volgende dag te verhelpen. 
Reparatie kunnen uiteraard ook op afspraak. 
 
Neem gerust contact met ons op!