Glazenwasser
Glazenwasser
Glazenwasserij Info in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]
Glazenwasserij Info
Simon Vestdijkstraat 73
2548EE Den Haag

tel: 070-3971918

Extra informatie

Vastgoed is uw belangrijkste goed!   
Dankzij een intentie gedreven concept & innovatie toepassing, een mix van talenten in ons team en een focus op details zijn wij uniek en bedienen wij onze klanten. 
 
Van der Geer is een allround- dienstverlener op het gebied van specialistisch reinigen & glasbewassing. Ook ontzorgen wij U op het gebied van schoonmaak en bedrijfsdiensten. 
 
Innovatie & duurzaam ondernemen 
 
Innovatie in duurzame technieken en materialen als hoogwerkers en cleaning systemen zijn gemeengoed in de organisatie. Onze producten en machines voldoen aan de hoogste milieu eisen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij van der Geer een begrip. Binnen onze organisatie hanteren wij een strakke logistieke planning. 
 
Luisteren naar uw reinigings wensen. 
 
Door kennis en ervaring voorzien wij U graag van advies. Gebouwen vragen om een oplossing, die van deze tijd is. Zoeken een partner die slimmer, beter en efficiënter schoonmaakt. 
 
Onze professionals verstaan hun vak. En zijn in staat om robuuste en complexe gebouwen effectief en met finesse te laten schitteren. 
 
3 generaties schoonmaak DNA 
 
ANNO 1950 
 
De naam VAN DER GEER als schoonmaak & glazenwassersbedrijf is al een gegeven in de stad Den Haag sinds 1950. De derde generatie, Harry van der Geer is geboren met het zelfde schoonmaak DNA. Hij heeft sinds 1990 zijn eerste stappen als ondernemer zelf op de werkvloer gezet. Die praktijkkennis vindt u terug in de manier waarop de organisatie wordt geleid met een sterk accent op klantgerichtheid. De pijlers van VAN DER GEER zijn nu nog dezelfde die destijds aan de basis stonden. 
 
Ons werkgebied is gegroeid 
 
Van de stad Den Haag naar regio Haaglanden tot en met Zuid-Holland en ver daar buiten. Onze professionals verstaan hun vak. En zijn in staat om robuuste en complexe gebouwen effectief en met finesse te laten schitteren.  
 
Expertise 
 
Medewerkers zijn opgeleid en volgen continue scholing in branche gerichte specialismes. Innovatie in materialen en technieken zijn in onze organisatie up-to-date. Op het gebied van veiligheid geen concessies. VCA een standaard toepassing. 
 
Vraag & Advies 
 
In beeld en op schrift opstellen van gewenste werkzaamheden door middel van een uitgebreide scan. Een gedetailleerde transparante calculatie is voor u als opdrachtgever een heldere kijk op de zaken. 
 
Pro- actief 
 
Vooraankondiging van aankomend seizoen en onderhoud gebonden werkzaamheden aan onze klanten. Dit voorkomt niet alleen schade aan vastgoed, maar bespaart op termijn ook financieel.

Diensten
  • Glasbewassing 
  • Gevelreiniging 
  • Bedrijfsdiensten 
  • Vloerreiniging 
  • Schoonmaak