Glazenwasser
Glazenwasser
Belrose Multi-onderhoud VOF in
Culemborg
[Terug naar plaats Culemborg]
Belrose Multi-onderhoud VOF
Randweg 1/A
4104AC Culemborg

tel: 06-54336830

Extra informatie

Belrose Multi-onderhoud   
Belrose Multi-onderhoud heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Belrose Multi-onderhoud is een compact, flexibel en zeer klantgericht schoonmaakbedrijf. Belrose onderscheidt zich in de markt door korte en zeer efficiënte communicatielijnen en de grote verscheidenheid in diensten die op maat worden geleverd. 
 
Van oorsprong zijn wij begonnen als een bedrijf in glasbewassing en van daaruit zijn wij ons gaan richten op specialistische vormen van onderhoud, zoals het impregneren van gevels, muren en zelfs het reinigen van boten, plezierjachten, sloepen en oldtimers. 
 
Wat kan de firma Belrose Multi-onderhoud u bieden? 
 
•Onderhoud op hoog niveau eventueel aangepast aan de specifieke eisen van de cliënt 
•Een goede prijs-kwaliteit verhouding 
•Scherp concurrerende marktprijzen 
•Snelle leveringen en aanpassingen 
•Optimale klantgerichtheid 
•Denken in oplossingen 
•Totaaloplossingen 
•De juiste en voor u de voordeligste oplossing 
•Milieuverantwoord werken 
 
Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u graag persoonlijke informatie, laat het ons weten. Wij zijn u graag van dienst! 
 
Glazenwassen 
 
Glazenwassen is dé specialiteit van Belrose Multi-onderhoud. Zij heeft al meer dan 14 jaar ervaring in het glazenwassen van winkels, bedrijven, banken, instellingen, stichtingen, vastgoedbeheerders, kerken, scholen, verenigingen van eigenaren (V.v.E.'s).  
 
Meer dan alleen glazenwassen. 
 
Glazenwasser Belrose Multi-onderhoud denkt aan haar werknemers en houdt rekening met de ARBO-wetgeving. Het ladderend werken wordt door de wetgeving stevig aan banden gelegd.  
Omdat Belrose Multi-onderhoud graag hierdoor niet in kwaliteit achteruit wil gaan heeft zij een gepaste oplossing gevonden die in productie en voor de glazenwassers een verbetering is.  
 
Dit glasbewassingsysteem, ook bekend als osmose glasbewassing geeft tot de 5e verdieping van uw kantoorpand een streeploos resultaat! 
 
 
Omdat niet elke situatie hetzelfde is, wordt in overleg voor elke opdrachtgever een werkprogramma op maat gemaakt. U spreekt vooraf af hoe, wat, waar en hoe vaak er moet worden schoongemaakt.