Glazenwasser
Glazenwasser
Alpha Gelens BV in
Breda
[Terug naar plaats Breda]
Alpha Gelens BV
Neerloopweg 8
4814RS Breda

tel: 076-5449294

Extra informatie

Schoonmaken   
Voor het dagelijks of periodiek schoonmaken en onderhouden van uw kantoor, flat, parkeerkelder of vastgoedcomplex kunt u Alpha Gelens inschakelen; een professioneel schoonmaakbedrijf.  
 
Ramen wassen 
 
Uw glazenwasser luistert naar uw wensen en met het beste materiaal wast hij uw ramen professioneel en streeploos. Ladder of hoogwerker nodig? Geen probleem. Wij komen overal.  
 
Reiniging met hoge druk 
 
Verleng de levensduur van uw pand en verfraai het aanzicht met een professionele periodieke hoge druk reiniging. Van gevels tot daken en van een anti-graffiti coatings tot terrasreiniging.  
 
Zonnepanelen reinigen (nieuw!) 
 
Wanneer u zonnepanelen niet goed schoonmaakt, levert u in op rendement. En het reinigen van zonnepanelen vergt speciale materialen. Laat u informeren door ons en bekijk de mogelijkheden.  
 
Winterdiensten 
 
Winterse buien vragen om een speciale vorm van schoonmaak. Wij maken paden en wegen ijs- en sneeuwvrij met behulp van sneeuwschuivers, een sneeuwfrees en dooikorrels.  
 
Stel uw eigen onderhoudsplan samen 
 
Wij gaan graag met u in gesprek om een gericht onderhoudsplan samen te stellen. Door duidelijke afspraken te maken, heeft u geen omkijken meer naar schoonmaak en onderhoud.