Glazenwasser
Glazenwasser
A vd Broek Glazenwasserij & Schoonmaakdienst in
Breda
[Terug naar plaats Breda]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glazenwassers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glazenwassersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy

Brouwmeesterstraat 12
4811DM Breda

tel: 076-5141265

Extra informatie

Ervaring   
We zijn al vanaf 1979 het schoonmaakbedrijf en glazenwasserij van Breda! 
 
Professioneel 
 
 
Al onze medewerkers zijn gecertificeerde vakmensen die al zo'n 15 jaar bij ons in dienst zijn. 
 
Het allerbeste 
 
Wij maken gebruik van de beste vakmensen en de beste producten en materialen om de klus voor u te klaren! 
 
A .van den Broek Schoonmaakdienst & Glazenwasserij is sinds 1979 actief binnen de schoonmaakbranche. Wij zijn begonnen in onderaanneming voor een ander schoonmaakbedrijf . Onze werkzaamheden zijn in de loop der tijd uitgebreid naar glasbewassing en andere schoonmaakwerkzaamheden. Inmiddels bedienen wij een groot aantal vaste afnemers op een kwalitatief hoogstaande wijze . Naast deze werkzaamheden werken wij tevens voor diverse regionaal en landelijk gerenommeerde schoonmaakbedrijven. Wij zijn een allround schoonmaakdienst, dat, hoewel glazen wassen ons specialisme is, ook flexibel en op maat gesneden oplossingen biedt op het gebied van alle voorkomende reinigings- en schoonmaakwerkzaamheden.