Glazenwasser
Glazenwasser
Cillekens Glazenwassers in
Beverwijk
[Terug naar plaats Beverwijk]
Cillekens Glazenwassers
Kagerweg 35
1948PP Beverwijk

tel: 0251-222347

Extra informatie

Cillekens Hoogwerkerverhuur   
Schone ramen: je komt er tegenwoordig niet meer met ladder, spons, zeem, emmer en schoon water. Arbo-wetgeving en veiligheidseisen verplichten de professionele geveltoerist de werkzaamheden vanuit een veelzijdige hoogwerker te verrichten. Die huurt u in de IJmond bij Cillekens uit Beverwijk.  
 
Veelzijdigheid  
 
Aannemers, schilders, glazenwassers, dakdekkers, reclamebedrijven. Er zijn talloze bedrijven denkbaar waar van tijd tot tijd een hoogwerker moet worden ingezet. Meestal net niet vaak genoeg om er zelf een aan te schaffen en bovendien: Waarom ook? Wij verhuren up-to-date materiaal dat u alleen hoeft in te zetten als dat nodig is. Bovendien, de hoogwerkers zijn bij ons op de auto’s geïntegreerd en daardoor extra veelzijdig. We werken alleen met de beste kwaliteit, in dit geval ‘Multitel’, het nummer 1 merk uit hoogwerkerland bij uitstek, Italië.  
 
Wij leveren hoogwerkers zonder bedieningsman (rijbewijs B) maar ook met bedieningsman die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Hoogwerkers waar rijbewijs C voor nodig is verhuren wij alleen met bedieningsman. U kunt voor elk bereikbaarheidsprobleem terecht bij Cillekens Hoogwerkerverhuur uit Beverwijk. 
 
Diensten 
 
De wet vraagt om maatregelen te waarborgen voor personen die werkzaamheden uitvoeren op hoogte. 
Bij Cillekens Hoogwerkerverhuur staat men garant om de klanten te voorzien van veilige materialen. Wat voor speciale opdrachten u ook heeft, voor snoeiwerk, dakgoten leeghalen of werkzaamheden bij een kerktoren of een appartementencomplex, voor al uw bereikbaarheidsproblemen kunt u terecht bij Cillekens Hoogwerkerverhuur in Beverwijk.  
 
Maar u kunt ook een beroep doen op ons ervaren bedieningspersoneel, zij brengen u veilig en snel op de gewenste hoogte, en ze zijn ook nog behulpzaam en werken eventueel mee.  
 
Ook voor de glazenwasserij kunt u hoogwerkers huren met of zonder een meewerkende bedieningsman. 
De hoogwerker kan op plaatsen worden ingezet die niet d.m.v. ladders kunnen worden bereikt. De bedieningsman die tevens glazenwasser is, kan voor u de hoogste verdiepingen lappen waarbij u zelf de onderste verdiepingen het lapwerk met de ladder kunt uitvoeren.

Specialiteit
  • Verhuur hoogwerkers  
  • Verhuur toebehoren  
  • Glazenwasserij  
  • Bedieningspersoneel  
  • Hoogwerkerverhuur  
  • Hoogwerker huren