Glazenwasser
Glazenwasser
Caster BV schoonmaak & glazenwasserij in
Belfeld
[Terug naar plaats Belfeld]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glazenwassers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glazenwassersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Caster BV schoonmaak & glazenwasserij
Janssen-Dingsweg 2
5951CS Belfeld

tel: 077-3523137

Extra informatie

CASTER is al sinds 1988 een STER in de glazenwassers- en schoonmaakbranche.   
Het team van CASTER bestaat uit een zorgvuldige geselecteerde groep van medewerkers, waarvan de meeste jarenlange ervaring in de schoonmaak hebben en SVS gediplomeerd zijn (Stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven). 
 
CASTER is een familiebedrijf waarin iedereen meewerkt. Offertes worden niet gebaseerd op prijzen uit een boekje, maar op jarenlange ervaring. Een uiteindelijk werkschema wordt zo gemaakt dat de uitvoerders nóóit onder (tijds)druk komen te staan. Wij hebben respect voor de schoonmaak(STER), want schoonmaken is een vak. 
 
Kwaliteit, persoonlijk contact met de klanten én de medewerkers, flexibiliteit en werken volgens de nieuwste technieken die milieubewust zijn, maakt ons een STER in schoonmaakwerk!

Diensten
  • Gevelreiniging  
  • Glazenwassen / Glasbewassing  
  • Telescoopbewassing 
  • Schoonmaakonderhoud  
  • Zwembad reiniging  
  • Plafonds reinigen