Glazenwasser
Glazenwasser
M Vosveld Glazenwassers in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]
M Vosveld Glazenwassers
Curacaostraat 102 hs
1058 CB Amsterdam

tel: 06-54780888

Extra informatie

M. Vosveld Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.   
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan wij graag voor u klaar! 
 
M. Vosveld Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf is een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. 
 
Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd. 
 
Uw werkzaamheden zijn bij ons in ons zeer goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een uitstekende prijs voor uw uitgevoerd.

Specialiteit
  • Glazenwasserij  
  • Schoonmaakbedrijf  
  • Particulieren  
  • Bedrijven  
  • Instellingen