Glazenwasser
Glazenwasser
Bolderman glazenwassers in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]
Bolderman glazenwassers
Huifkarpad 3
1033 WV Amsterdam

tel: 06-50247505

Extra informatie

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij bolderman is sinds 1999 actief en is de aangewezen partner voor elke vorm van schoonmaak en glazenwassersdiensten. Wij leveren onze schoonmakers en glazenwassers aan kantoren, vve’s, bedrijven, instellingen, scholen, winkels enz. maar ook voor particulieren zijn wij u graag van dienst.   
Medewerkers schoonmaakbedrijf bolderman 
 
Alle schoonmakers en glazenwassers van schoonmaakbedrijf bolderman beheersen de Nederlandse taal, zijn stipt met hun afspraken en gaan altijd zeer klantvriendelijk te werk. U kunt er dus op vertrouwen dat al onze medewerkers u tevredenheid het belangrijkst vinden. 
 
Visie van ons schoonmaakbedrijf 
 
Wij werken met een simpele visie doch duidelijke aanpak. Wij maken heldere offertes waarin u altijd de specificaties van de werkzaamheden terug kunt vinden en ook waar het tijdsbestek van de werkzaamheden in worden beschreven. U betaald dus nooit teveel voor uw schoonmaker of schoonmaakster en er kan geen onduidelijkheid bestaan over de gemaakte afspraken. 
 
Tarieven schoonmaakbedrijf bolderman 
 
De tarieven die wij hanteren voor de schoonmaakwerkzaamheden of voor de glasbewassing hangen uiteraard af van de van u gestelde eisen en wensen. wij stellen ten alle tijden graag een vrijblijvende offerte u op met een uitgebreide budgetverantwoording. 
 
Overige diensten van schoonmaakbedrijf bolderman 
 
Buiten de reguliere schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing leveren wij onder meer de volgende diensten: 
 
◾ Vloerenonderhoud 
◾ Leveren van sanitaire benodigdheden 
◾ Hogedrukreiniging 
◾ Gevelreiniging 
◾ Klein technisch onderhoud 
◾ Industriële reiniging 
◾ Graffiti reiniging 
◾ Spinnen bestrijding 
◾ Algen en mossen bestrijding 
 
Hoewel wij proberen om een zo goed mogelijk beeld te geven van alle diensten die wij leveren kunnen wij niet alles hierboven opschrijven. Ons schoonmaakbedrijf heeft zo’n breed scala aan diensten dat we dan nog een wel een hele pagina aan dit onderwerp kunnen wijden. 
 
Mocht u een andere dienst gedaan willen hebben en hij staat niet hierboven neem dan contact met ons op want wij weten zeker dat we u van dienst kunnen zijn. 
 
Glasbewassing 
 
De glazenwassers van glazenwasserij schoonmaakbedrijf bolderman bieden voor elk object een professionele glasbewassing aan. Al onze glazenwassers beheersen de Nederlandse taal en hebben een klantvriendelijke instelling. Onze glazenwassers bieden altijd een advies op maat en zullen u waarnodig adviseren om elke glasbewassing tot een succes te laten verlopen. Wij garanderen een perfect resultaat tegen een scherp tarief. ons streven is dan ook een tevreden klant met een blij gezicht. 
 
Glasbewassing door glazenwasserij bolderman 
 
Hier een opsomming van de voordelen van ons bedrijf 
 
◾ Altijd een streeploos resultaat 
◾ Nederlands sprekende mensen 
◾ Scherpe en eerlijke tarieven 
◾ Wij komen afspraken wel na 
◾ Binnen 24 uur offerte 
◾ Wij werken altijd volgens de laatste arbo normen 
 
Glasbewassing tot 50 meter hoogte 
 
Voor glazenwasserij bolderman is geen glasbewassing te hoog of te moeilijk. Wij zijn met allefacetten en met alle vormen van glasbewassing bekent . wij hebben de beschikking over eigen tuckerpole systemen en hebben duidelijke afspraken gemaakt met hoogwerker fabrikanten en hebben daar ook hoge kortingen af kunnen dwingen zodat u als opdrachtgever altijd bent verzekerd van een scherpe aanbieding. Tevens zijn wij in het bezit van eigen ladders en al onze glazenwassers zij in het bezit van de benodigde en vereiste documenten om het beroep van glazenwasser te mogen uitoefenen. Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf bolderman heeft jaren ervaring en is al sinds 1999 een vertouwt gezicht in de wereld van de glasbewassing. Wij zijn u graag van dienst en staan klaar om u pand weer te voorzien van een blinkend resultaat. Dus bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf neem dan contact op met glazenwasserij bolderman en verzeker u eigen ervan dat u in de toekomst het leven ziet met een heldere blik.