Glazenwasser
Glazenwasser
Velzen Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij Van VOF in
Amersfoort
[Terug naar plaats Amersfoort]
Velzen Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij Van VOF
Nijverheidsweg-Noord 98/K
3812 PN Amersfoort

tel: 033-4727883

Extra informatie

Van Velzen Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf    
 
Al sinds 1998 staan bij ons kwaliteit, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel. Een schoon pand is immers het visitekaartje van uw bedrijf of instelling. 
 
Wij zijn een ouderwets familiebedrijf, maar werken altijd volgens de laatste normen en maatstaven. Wij zijn volledig gecertificeerd en werken uitsluitend met gecertificeerde en opgeleide medewerkers (V.C.A., S.V.S). 
 
Met zo'n 25 man Nederlands sprekende medewerkers zijn wij groot genoeg om u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding te bieden, maar klein genoeg voor een persoonlijke benadering. 
 
Of het nu gaat om schoonmaakwerk op contractbasis, glasbewassing of vloeronderhoud, wij nemen u graag de zorg uit handen voor alle soorten schoonmaakwerk. 
 
Glasbewassing  
 
 
Ouderwets handwerk voor gevel en separatie glas. Indien nodig in combinatie met ladder, steiger of hoogwerker voor het gewenste bereik. 
 
Maar ook volledig milieuvriendelijk doormiddel van telescopische bewassing van uw buitenramen en kozijnen met osmosewater. Dit water heeft een sterk reinigende werking, waardoor schoonmaakmiddelen en chemicaliën niet meer nodig zijn. 
 
Onze glazenwassers zijn gediplomeerde vakmensen en bekend met de laatste veiligheidsvoorschriften in en rondom uw bedrijfspand of instelling. Samen staan wij garant voor een glanzend en streeploos resultaat.

Specialiteit
  • Glazenwassers  
  • Schoonmaakbedrijf  
  • schoonmaakwerkzaamheden  
  • tapijtreinigen  
  • vloerreinigen  
  • glasbewassing