Glazenwasser
Glazenwasser
De Vaal Glazenwasserij in
Almere
[Terug naar plaats Almere]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glazenwassers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glazenwassersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
De Vaal Glazenwasserij
Harpstraat 29
1312KE Almere

tel: 036 - 5368533

Extra informatie

Allereerst wil ik ons kort aan u voorstellen.    
Glazenwasserij De Vaal is een bedrijf dat vanaf 1993 zorgt voor een kraakhelder uitzicht voor u, uw werknemers en uw gasten. Wij zijn gevestigd in Almere maar voeren in meerdere regio’s werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers.  
 
Gebouweigenaren, -beheerders, Verenigingen van Eigenaren, restauranthouders, maar ook schoonmaakbedrijven kunnen bij ons terecht om diverse werkzaamheden onder te brengen.  
 
Glazenwasserij De Vaal is een bedrijf dat glasheldere afspraken maakt en deze afspraken ook nakomt. Wilt u ook zorgeloos de werkzaamheden uitgevoerd hebben lees dan verder bij "werkzaamheden" om te zien of wij met ons bedrijf ook u van dienst kunnen zijn.  
 
Werkzaamheden 
 
U kunt bij glazenwasserij De Vaal terecht voor: 
 
- Glasbewassing 
- Schoonmaakonderhoud 
- Gevelonderhoud 
- Bouwoplevering 
- Onderaanneming 
- Diverse werkzaamheden op hoogte 
 
Wij voeren de meeste werkzaamheden op hoogte uit met behulp van de staande ladder, mocht dit niet toereikend zijn dan kunnen wij een tuckerpole of hoogwerker inzetten om de werkzaamheden uit te voeren.  
 
Ook voor Uw object bieden wij altijd een passende oplossing.